2777
2789
عنوان

به دلم موند یه روز زن عقدی برادرم رو نبینم و نگه گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 117 پست
انشالله خوشبخت بشی عزیز دلم

مرسی گلم خواسی بیا خصوصی 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه تایم طولانی میمونه و صمیمیه باهاتون طبیعیه، ممکنه مشکل معده داشته باشه، مثلا من ریفلاکس دارم نمیتونم گرسنه باشم معده درد میگیرم و بوی دهنم بقیه رو اذیت می‌کنه 

یه فامیل داریم اینطوری بود هرجا میرسید می‌گفت گشنمه بشدت هم ادعای باکلاسی داشت حتی رفته بود خونه تازه عروس که هنوز ساکن نشده بود تو خونش رو ببینه گفته بود گشنمه از بخچالش چیزی خورده بود😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خدا روشکر باخانواده شوهر قطع ارتباط

گرچه باوجود اینکه باهاشون قطع ارتباطم

ولی صدای واق واقشون پشت سرم شنیده میشه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

والاه من ازدواج دومم هست خب؟راسشو بخای ازدواج اولم باخانواده شوهر در افتادم و لج و لجبازی و سر ۶ماه ...

خب الان چطور شده خواهر شوهرت

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خب الان چطور شده خواهر شوهرت

والا راسشو بخای ن اون بامن کاری داره ن من،هرچند ک من ازاولشم باهاش کاری نداشتم،الان مثلا تولدم میشه کادو میخره،میره بیرون ظرفی چزی هرچند کوچیک،میبنه میخره،یا مثلا غذا میپزه میگه بیایین باهم‌بخوریم.هوامو داره پشتم هس،فامیل یاهمسایه اگ‌راجبم حرفی بزنه ،جوابشو خیلی رک میده.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

والا راسشو بخای ن اون بامن کاری داره ن من،هرچند ک من ازاولشم باهاش کاری نداشتم،الان مثلا تولدم میشه ...

دو شخصیتیه این زن

دو شخصیتیه این زن

اره،از لحاظ اعصاب خیلی ضعیفه و واقعا یجوریه...حتی با بابای خودشم راه نمیادهمش دعوا دارن.ومنی ک تونسم باهاش راه بیام‌فک کن چقد سختی کشیدم...

شماهم چه زود سر یه حرف قضاوت می کنی میگی اینا که طرفداری می کنن خودشونم همونجورن، شما بهتره وقتی کسی ...

قضاوت چی. ی چی یادگرفتید قضاوت 

گفتم کسی ک بنظرش رفتار زنداداش درسته. حتما بدنمیدونه. خودشم. اینه سبک زندگیش 

اگر کارش ازنظرتون. بد نیست چرا میگید چراناراحت میشید

استارتر چه بخوای چه نخوای،هرچی که اونجا می‌بینی در آینده این زن داداش می‌خواد صاحب بشه،اتفاقا پدر مادرتم میشن طرفدارش تو هم ازدواج می‌کنی مثل غریب ماهی یه بار دعوتت می‌کنن همین

کاملا درکت می‌کنم واقعاً آدم یه جوری میشه یه نفر هر روز هر روز مثل مهمون بیاد و بره،کلاً دوران عقد یه روز با دختر بیاد خونه پسر یه روز پسر بره نمیشه که همش اون ۲۴ ساعت خون شما باشه