مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
یه فامیل داریم اینطوری بود هرجا میرسید میگفت گشنمه بشدت هم ادعای باکلاسی داشت حتی رفته بود خونه تازه عروس که هنوز ساکن نشده بود تو خونش رو ببینه گفته بود گشنمه از بخچالش چیزی خورده بود😂😂
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
والاه من ازدواج دومم هست خب؟راسشو بخای ازدواج اولم باخانواده شوهر در افتادم و لج و لجبازی و سر ۶ماه ...
خب الان چطور شده خواهر شوهرت
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
والا راسشو بخای ن اون بامن کاری داره ن من،هرچند ک من ازاولشم باهاش کاری نداشتم،الان مثلا تولدم میشه ...
دو شخصیتیه این زن
اره،از لحاظ اعصاب خیلی ضعیفه و واقعا یجوریه...حتی با بابای خودشم راه نمیادهمش دعوا دارن.ومنی ک تونسم باهاش راه بیامفک کن چقد سختی کشیدم...
استارتر چه بخوای چه نخوای،هرچی که اونجا میبینی در آینده این زن داداش میخواد صاحب بشه،اتفاقا پدر مادرتم میشن طرفدارش تو هم ازدواج میکنی مثل غریب ماهی یه بار دعوتت میکنن همین
کاملا درکت میکنم واقعاً آدم یه جوری میشه یه نفر هر روز هر روز مثل مهمون بیاد و بره،کلاً دوران عقد یه روز با دختر بیاد خونه پسر یه روز پسر بره نمیشه که همش اون ۲۴ ساعت خون شما باشه