2777
2789
عنوان

به دلم موند یه روز زن عقدی برادرم رو نبینم و نگه گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 117 پست
خب خونه مادرش به چیزی بخوره که خونه مادرشوهر رفت اینقدر نگه گشنمه زشته

خب چون گفته گشنمه دلیل نمیشه که بگی خونه مادرش نخورده...میگم که شاید کلا زود رود گرسنه میشه. سوخت و سازش بالاست...

اسی بداخلاقی نکن من کار اونو تایید نمیکنم که انقد میگه گشنمه والا خودم که دو سال از عروسیم گذشته هنوزم انقدری با خونواده شوهرم راحت نیستم ولی اونا از روز اول همش بهم گفتن تو بعد عقد دختر ما شدی جزئی از خونواده ما هستی خودتو جزیی از ما بدون .. به نظرم زن داداشت رو عضوی از خانوادتون بدون انقدر رو هر حرکتش حساس نشو فکر کن داداشت داره میخوره چه اشکالی داره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو انگاری گشنه تری که چشمت دنبال دهن اونه متاسفم برات رو خودت کار کن شاید تو هم سیر شدی از بی شخصیتی

وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن

۸ ماهه عقد کرده هر رووووز و هر شبببب بلااستثنا اینجاست، دیگه وقتی میبینمش میخوام بالا بیارم

ازش خوشم نمیاد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وا خو ی سریا میان وعده میخورنما خودمون تو خونمون میان وعدا میخوریم هرجا برم برا بچه هام میبرم ک این ...

یعنی از خونه خوراکی میذاری تو کیفت میری خونه کسی درمیاری میدی بچه هات بخورن؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

خب چون گفته گشنمه دلیل نمیشه که بگی خونه مادرش نخورده...میگم که شاید کلا زود رود گرسنه میشه. سوخت و ...

بابا بچه که نیست بگی متوجه نیست 

یعنی چی سوخت ساز بدنش بالاست 

خونه خانواده شوهر آدم باید رعایت کنه اینجوری اتو نشه دست کسی 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

[QUOTE=402931973]نمی دونستم اینکه ادم گشنش باشه هم چیز بد و‌زشتیه و باید به خانواده شوهر جواب پس بده، خب شاید سوخت و ...[/QUOT

آدمی که مدام گرسنه ش هست می شینه خونه خودشون و هرچقدر خواست میخوره که خونه مردم شبانه روز نگه من گرسنه مه!!

بچه که نیست آدم باید یاد بگیره کمی خود دار باشه. حتی اگر فردی بیمار هم باشه باز سعی می کنه شرایط خودش رو در حضور دیگران مدیریت کنه اگر هم نتونه کمتر مزاحم بقیه می شه

نمی دونستم اینکه ادم گشنش باشه هم چیز بد و‌زشتیه و باید به خانواده شوهر جواب پس بده، خب شاید سوخت و ...

زیاد از حدش با وقار در تضاده 

ی دوشیزه محترم شکمو و پرخور نیست یا حتی اگر خیلی گشنش میشه هم یچی با خودش میبره خودش سیر میکنه 

نه اینکه بیسچاری بگ گشنمه ک هم حریما بشکنه هم خانواده شوهر به چشم ی نخورده نگاش کنن ، کلن نباید خیلی با قوم شوهر راحت شد 

خدایا بسهه دیگهههه ...

وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن۸ ماهه عقد کرده هر رووووز و هر شبببب بلااستثنا اینجاست، دیگه وقتی میبینمش م ...

حق داری 

اینا ک طرفداری میکنن حتما خودشونم اینجوری ن

من ک عارم میشه شکمم و خونه مردم سیر کنم  دوسال عقد کرده بودم.  فقط مناسبت‌های مهم و با عزت ودعوت  میرفتم‌میگفتم مزاحمت ایجاد نکنم ،اونم تک وعده ای.  

نمی دونستم اینکه ادم گشنش باشه هم چیز بد و‌زشتیه و باید به خانواده شوهر جواب پس بده، خب شاید سوخت و ...

فک کن بری مهمونی هی بگی گشنمه😂 وجهه خوبی نداره خب

من خواهر خودمم تو خونه هی میخوره بازم میگه گرسنمه بنظرم قشنگ نیست وایب آدم نخورده رو میده

وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن۸ ماهه عقد کرده هر رووووز و هر شبببب بلااستثنا اینجاست، دیگه وقتی میبینمش م ...

اونو دیگه باید با برادرت در میون بزاری سریع برن سر زندگیشون نه به دختر مردم انگ گشنه بزنی تقصیر داداشته زرت زرت میارتش !

خوراکی چیپس و پفک نه

اجیل و میوه خشک و شیر و کروسان اینا 

اونا بچه داشته باشن برا بچه ی اونام میبرم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ما باید جواب سوخت و ساز بدنش رو بدیم و هر ظهر و شب تحملش کنیم.یه ظهر یا شبم خونه خودشون ناهار یا شام ...

اینکه کلا شام و ناهار همیشه خونه شماست بله زشته منم مخالفم اما داداشتون باید بهش بگه. اصلا سما از کجا میدونی داداشت بهش نگفته سام و ناهار بیاد پیش شما... با داداشتون صحبت کردی؟ بعدم‌کاش جای ابنکه بیای اینجا مطرح کنی به خود عروستون میگفتی...

اره وقتی بچه اش خیلی خوش خوراکه مجبوره اینکارو کنه من همینجوری بودم بچه ک بودم وقتی میرفتیم جایی و ایراد میگرفتم مادرم همیشه یچی داشت بده من بخورم

خدایا بسهه دیگهههه ...

خب چرا خونه خودش سوخت و سازش رو تنظی نمیکنه و خونه‌ی بقیه گرسنشه همیشه؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…