نمی دونستم اینکه ادم گشنش باشه هم چیز بد وزشتیه و باید به خانواده شوهر جواب پس بده، خب شاید سوخت و ...
خب خونه مادرش به چیزی بخوره که خونه مادرشوهر رفت اینقدر نگه گشنمه زشته
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
چندسالشه ؟ من خونه مامانمم روم نمیشه همچین رفتاری کنم
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
مامان من همیشه قبل از اینکه جایی بریمسیرمون میکرد 😂تو فیلم بربادرفته هم اگر دیده باشید، این کار رو ...
دقت نکردم
ن من میبرم اگه بچه داشته باشن برا بچه ی اونام میبرم
چون میان وعده هاشون ی تایم خاص داره
البته خونه خواهر شوهرام اکثرا خودشون چون میان وعده میخورن دارن
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️