2777
2789
عنوان

به دلم موند یه روز زن عقدی برادرم رو نبینم و نگه گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 117 پست
وا خو ی سریا میان وعده میخورنما خودمون تو خونمون میان وعدا میخوریم هرجا برم برا بچه هام میبرم ک این ...

مامان من همیشه قبل از اینکه جایی بریم

سیرمون میکرد 😂

تو فیلم بربادرفته هم اگر دیده باشید، این کار رو میکردن قبل از مهمونی 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شکموعه شاید

۷ ماه قبل که عقد کردن لاغر بود، الان وزنش دو برابر شده و فقط میخوره.

البته توی خونه‌شون چیزی برای خوردن پیدا نمیشه و خسیسن، برادرشم به این زنگ میزنه میگه برام چیزی برای خوردن بیار یا ساندویچ بخر و... (حالا وضعشونم خوبه ها اما نمیره یه فلافل برا خودش بخره، داداش مادر خرج من باید خرج شکم برادر شوهرشم بده)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خیلی باهاتون خودمونی شده و این اولین اشتباهشه

احتمالا کم سنه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

عین پسر خواهرزاده شوهرم

هرموقع میبینمش میگه گرسنه امه چی دارید یعنی نیم ساعت مونده به ناهار هم بگم تا نیم ساعت حاضر میشه میگه نه من الان گرسنه امه😑

مجبوری فوری براش چیزی آماده میکنم کوفت کنه  من بچه خودمو اونقدر لی به لالاش نمیذارم این نره غول منو میبینه ادا درمیاره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وا خب شاید خوش خوراکه... حالا چون گفته گشنمه شما باید اینجوری بگی؟!

کار هر روز و هر شبشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وا خب شاید خوش خوراکه... حالا چون گفته گشنمه شما باید اینجوری بگی؟!

والا من یکی میاد خونم میزو پر میکنم ک بنده خدا گشنه نمونه تا وعده ی غذایی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای عجب خواهرشوهری...من عقد بودم بزور نگهم داشتن خونشون،۴ماه یکسره خونشون خوردمو خابیدم هیچکی نگف چراااا..حتی نذاشتن خونه بابام برم بخدا.الانم ۴ساله باهاشون ی ساختمونم،همش میگن بیا،اگ نخورم ناراحت میشن‌واقعا ک اونم دیگ عضوی ازخانوادتونه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪