2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم آشتی کنم؟؟

669 بازدید | 43 پست

سلام من ۴ساله با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم اصلا نمیبینمشون .شوهرمم همینطور. 

خیلی مارو اذیت کردن و ابروریزی تو فامیل راه انداختن. ماهم کلا کاتشون کردیم سالهاس. 

اما الان مدتهاس همش فامیل رو واسطه میکنن واسه اینکه آشتی کنیم. نمیدونم چیکار کنم ؟از یه طرف میگم اگه اشتی کنیم باز دوباره دخالتهای بیجاشون شروع میشه و دعوا میشه.  از یه نظر میگم شاید دیگه رفتارشون رو درست کرده باشن .

خودم دوس دارم آدم شده باشن و این کدورت تموم بشه .اما متاسفانه شوهرم ۴تا خواهر داره که یکی از یکی بدتره و مادرشوهرمم با اوناس.  

واقعا نمی خام باز آرامش زندگیم بهم بخوره مثل گذشته.  چون زندگی مارو تا پای طلاق بردن اونا. 

قبلا خیلییییی ازشون متنفر بودم. اما الان حس نفرتم کم شده .

بنظر شما آشتی کنیم یا نه؟؟و اینکه اگه آشتی کردیم و باز شروع کردن دیگه کلا واسه همیشه کات کنم؟؟

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشتی کن گلم گذشت از بزرگان هست منم برم پاهای مادرشوهرم ماساژ بدم خخخ

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 

سلام. به نظر من یه کم رابطه رو شروع کنین .خیلی کم در حد رفت و امد چند ماه یه بار .و از همین ابتدا اولتیماتوم بدین که تکرار رفتارای سابق دوباره رابطه بهم میخوره .زیاده نروی نکنین تو رابطه یکم نرمش نشون بدین .والسلام 

شما رو کار ندارم ولی همسرتون نباید با پدر و مادرش قطع رابطه میکرد اگه تو این چهار سال فوت میکردن روش ...

مادری که فتنه میکنه واسه زندگی بچش ارامششو میگیره مادر نیست. مادر که فقط زایمان کردن و شیر دادن نیس

من فقط تو کف رفتار شوهرتم که چهار سال با خانواده اش قطع رابطه کامل بوده😯😯😯

شوهرم خیلی از دست خانوادش ناراحته. اخه نمیدونی چه بلائی سرما آوردن. 

مثلا ۴سال پیش که بامن دعوشون شد رفتن تو فامیل پخش کردن ما میخایم اینو طلاق بدیم و رفته بودن با خانواده عموش حرف زدن که دختر عموش رو واسش بگیرن.  شوهرم که اینو فهمید خیلی عصبانی شد .

کلا ازشون بیزاره. فقط باباش رو تا حدی دوس داره نه بقیه رو

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏