2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم آشتی کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 43 پست
آدم بدجنس هیچوقت درست بشو نیست،یعنی اینکه ذاتش از بیخ غلطه، ببیخشید کمی رک گفتم ولی منم همین دردو د ...

منم از همین شک دارم که اشتی کنم یا نه😑

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
مادری که فتنه میکنه واسه زندگی بچش ارامششو میگیره مادر نیست. مادر که فقط زایمان کردن و شیر دادن نیس

دقیقا👏👏👏👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادری که فتنه میکنه واسه زندگی بچش ارامششو میگیره مادر نیست. مادر که فقط زایمان کردن و شیر دادن نیس

اصلا هر چی...من بدترین نوع مادر رو دیدم ولی بچش دو ماهی یه بار میرفت قطع رابطه کامل درست نیست.

آی دادبیدادخواهرمن کردتونکن هروقت چیزی میشدمیگفتم اشکال نداره خواهرشه ولی بعداخودم پشیمون شدم عیب نداره پدرشه عیب نداره مادرشه یه گل گشونی شداین وسط آخرشم آدم بده ی ماجرامن شدم وسلام 

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
شما رو کار ندارم ولی همسرتون نباید با پدر و مادرش قطع رابطه میکرد اگه تو این چهار سال فوت میکردن روش ...

اخه عزیزم شما که تو شرایط ما نبودی اینو میگی. 

هروز به شوهرم می گفتن زنت رو طلاق بده. هروز دعوا باهاش میکردن.  اینم دیگه خسته شد گفت اصلا نمی خام باهاتون رابطه داشته باشم

اصلا هر چی...من بدترین نوع مادر رو دیدم ولی بچش دو ماهی یه بار میرفت قطع رابطه کامل درست نیست.

من اصلا به این قانون کلیت اعتقاد ندارم‌ همه چی تو این دنیا نسبیه همه چی. هیچ قانون کلی وجود نداره

اشتی کنی دیگه خیلی چیزا رو نمیتونی کنترل کنی و دوباره پای اونا تو زندگیت باز میشه. به نظرم اگه اشتی ...

خودمم میگم همین کارو بکنم. مثلا رفت آمد خیلیییییی کم و رسمی. 

طوری که بفهمن اگه باز دخالت کنن براشون بد میشه 

آی دادبیدادخواهرمن کردتونکن هروقت چیزی میشدمیگفتم اشکال نداره خواهرشه ولی بعداخودم پشیمون شدم عیب ند ...

چرا اخه مگه چی شد؟

اخه عزیزم شما که تو شرایط ما نبودی اینو میگی.  هروز به شوهرم می گفتن زنت رو طلاق بده. هروز دعو ...

درسته😔😔...بازم من بر اساس تجربه های اطرافم گفتم مشکلات شما رو نمیدونم

اره یه ذره محبت کردن جوگیر نشو فکر کنی دوست شدن بات دیگه

خانواده شوهر هیچوقت با ادم دوست نمیشن. 

اونم اونا با من. از من بدشون میاد .اما بخاطر پسرشون دوس دارن اشتی کنن