2777
2789

منو رلم بینمون فاصله افتاد، چون خودش اصلا پیگیر نیست فقط دوس داره دختر پیگیرش باشه 🙄 خوشش میاد دختر دنبالش باشه، فکر میکنه اگه پیگیری کنه از غرورش کم میشه 🙄 منم از یکطرفه جلو بردن رابطه خسته شدم دیگه نرفتم طرفش....خلاصه دو هفته فاصله افتاد دیدم خیلی داره استوری غمگین و دلتنگی میذاره براش ریلز فرستادم زنگ زد، سرصحبت باز شد.

دوباره حدودا دو هفته فاصله افتاد و بازم استوری های غمگین میذاشت که من دوباره ریلزی فرستادم که مربوط به خاطراتمون بود و بهش گفتم میخوام بدونم بهم حسی داری یا نه، اگه نداری که بهتره تموم کنیم گفت حضوری بهت میگم. گفتم کی وقت داری گفت فعلا درگیرم هر وقت، وقت کردم خودم بهت خبر میدم. و الان دو هفته گذشته و خبری نشده ❗و همش استوری های دلتنگی میذاره یا از خواننده ای میذاره که میخونه برگرد.

حالا سوالم اینه اگه واسه اخرین بار زنگ بزنمو جدی حرف بزنم راجب مشخص کردن تکلیفمون، بگم یا یه رابطه درست ساخته شه یا همه چی تموم شه و بلاتکلیف نمونیم‌،کوچیک میشم یا نه؟

و اینکه کلا فازش چیه این ادم 🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی میخوای اون خودشو چس کنه تو تازشو بکشی مگه تو مرد رابطه ایی اون زن رابطه پرنسعلیهای بلاتکلیف بی ...

حتی اگه واسه مشخص کردن تکلیفمون زنگ بزنم من میرم تو نقش دنبال کننده و مرد رابطه