2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از دلایلی ک باعث شد سینارو دوس داشته باشم این بود ک با اینکه من زن بودم ولی بهم پیشنهاد رابطه نداده 

و اینکه با من خیلی متفاوت رفتار میکنه انگار ن جدا شدم ن بچه دارم

ولی من همون چن تا چتشو هنوزم میزنم تو سرش

اسی واقعا  شرایط سختی شده برات تصمیم گیری سخت شده 😶

میخوای با هم برید مشاور ؟!

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اسی واقعا شرایط سختی شده برات تصمیم گیری سخت شده 😶میخوای با هم برید مشاور ؟!

البته مشاور خوب. 

یکی از دلایلی ک باعث شد سینارو دوس داشته باشم این بود ک با اینکه من زن بودم ولی بهم پیشنهاد رابطه ند ...

اره واقعا این یعنی واقعا برای اونجوری مسائل تورو نمی‌خواد واقعا برای زندگی میخوادت ولی اون چیزی که باید روش حساس بشی اینکه این رفتار های از سره هیجانشو قرارع توی زندگی هم تکرار کنه و قرار نباشه فردا پس فردا همش ازش کتک بخوری. 

برای همین میتونی فرصت بدی و رفت آمد خانوادگی داشته باشین فعلا نامزد بمون و مشاور خوب حتما برو که بعدش پشیمون نشی 

اسی واقعا  شرایط سختی شده برات تصمیم گیری سخت شده 😶 میخوای با هم برید مشاور ؟!

من خودم با مشاور حرف زدم وقتی اون داستانا پیش اومد سینام گف منم مشکلی ندارم حرف میزنم ولی الان خدایی خوبه

میترسم بعدا بد شه استرس آینده رو دارم

اره واقعا این یعنی واقعا برای اونجوری مسائل تورو نمی‌خواد واقعا برای زندگی میخوادت ولی اون چیزی که ب ...

اره فعلا رفتو آمد داریم ولی خب باز گاهی میترسم دست خودم نیس اون میگه رسمی کنیم همه چیو من میگم ن فعلا فقط خانواده ها بدونن

خوبیاش زیاده 

مهربونه مرده جنم داره تایپ منه قدو هیکل و صورتش 

عاشقمه منم دوسش دارم شرایط مالی برای من مهم نیس خیلی ولی باز اونم خوبه بهم احترام میزاره هوامو داره انگار ی دختربچم براش

ازم سو استفاده نمیکنه برا همه مغروره بره من ن 

ب حرف هیشکی جز من گوش نمیده

ولی من میترسم ک در آینده نکنه با منم مث بقیه باشه نکنه خیانت کنه نکنه باز منو بزنه

خودش میگه بخدا غلط بکنم حتی سرت داد بزنم خیانت چیه بیا برو رو اکانتام ولی میدونید من چشم ترسیده

از طرفیم منم خانواده با آبرویی دارم خودم خوشگلم سالمم از طلاقم استفاده نکردم ن مشروب خوردم ن رفیق بازم ن اهل پارتی و دراگم خودم درس میخونم کار میکنم 

خاهر برادرام خیلی خوبن احترام میزارن مهمون نوازن خانواده پدری و مادریم درست حسابین

خوشبخت باشی یه مشاور خوب برید

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎