2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذیتش میکردم بدرفتاری میکردم میگف ت راس میگی بعد ۳ ماه اومد همو ببینیم ینی برج ۵ امسال انگار غریبه بود برام هم دلم تنگش بود هم ناراحت بودم و دل شکسته برام ی نشان جدید آورده بود رفتیم شام خوردیم خرید کردیم یکم بهتر شدم چندین نفرو اجیر کردم امتحانش کنن ولی سریع بهم میگف حتی ی ناشناس زنگ میزد میگف بهم

فک میکرد من میترسم لباسمو گرف تو دستش جم کرد لباسم داشت تو تنم جر میخورم گفت بگو دوسم داری گفتم ازت ...

این چه دوست داشتنیه اخهه😶😶

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ی سری شرط و شروط برا ازدواجم گذاشتم ک جا بزنه ولی گف باشه الانم چسبیده ب کارش میخاس شهریور یا مهر بیاد خاستگاری ولی گفتم 

رفته رفته  من بهتر شدم اونم خودشو ثابت کرد برا تولدم ۱۰ روز پیش اومده بود منو سورپرایز کرد 

الانم قراره بیان خاستگاری 

این چه دوست داشتنیه اخهه😶😶

عزیزم حتما ایشونم بی تقصیر نبوده وقتی باهاش حرف زده طرف برگشته دوباره به زندگیش شاید زیاد عاشقش بوده گفته نمیخامت دیوونه شده بود خودم دلم خاست نظر بدم😂

ی سری شرط و شروط برا ازدواجم گذاشتم ک جا بزنه ولی گف باشه الانم چسبیده ب کارش میخاس شهریور یا مهر بی ...

عزیزم واسه اون دختره خوشت نمیومد یا واس اون گتکاش

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

عزیزم حتما ایشونم بی تقصیر نبوده وقتی باهاش حرف زده طرف برگشته دوباره به زندگیش شاید زیاد عاشقش بوده ...

اخه دیگه ببره پرتش کنه پایین از طبقه پنجم

راستی بچه ها خیلی عذر میخام ببخشید 

من چون زایمانم طبیعی بود ک سینام مجرده گفتم برم عمل زیبایی کنم ۹ روز پیش عمل کردم دیروز متوجه شدم بخیه هام باز شده عمقشم زیاده دکتر پماد فیبرینولیزین داد نمیدونم اوکی میشه یا ن الان سرکار نمیرم تو استراحتم بخاطر همین داستان زندگیمون گفتم برم تو چتام اسکرین بگیرم بزارم 

الانم داریم حرف میزنیم باهم وخیلیم عالی‌تر شدهحالا اگه سوالی هس بپرسید یا اگه پیشنهادی دارین

اسکرین هاش. و بزار و بهش شرط کن دیگه نباید دست روت بلند کنه