2777
2789

اومد تو ماشین گف ما نامزدیم الانم اومدیم خرید همین ماموره جدامون کرد نگا ماشین کرد منو نگا کرد گریه میکردم سینا مدارکو برد دستش خونی بود گف چ نسبتی دارین گفتم نامزدیم سر خرید بحثمون شده اونم دید اوضاع رو گف ولشون کنید  ی رب تو راه بودیم سینا گریه میکرد فقط انقد داد زده بود صداش گرفته بود پیاده شد گریه کنه داد بزنه ب داداشش پیام دادم گفتم داداش سینا منو گرف زد توروخدا کمک کن حالم بده ب مامانت بگو یهو اومد گوشیو گرف گف چ گوهی میخوری باز کن باز کردم دید ب داداشش پیام دادم گف خاک تو سرم واقعا آدم نیستیم حیوونم ک بخاطر ی پیام تر زدم ب ایندم ابرو رف پیش داداشم پی خانوادت خانوادم ولی من ولت نمیکنم ی دختره زنگ زد گذاشت رو اسپیکر گف سلام عاطفه خوبی گف مرسی ت خوبی گف من یکی تو زندگیمه ک عاشقشم دوسش دارم بدون اون میمیرم اشتباه کردم جواب پیامتو دادم دیگه مزاحمم نشو اونم ساکت شد گف چرا حرف نمیزنی گف چی بگم باشه اینم قط کرد گف اگه چیزی بینمون بود میگف بیا شمارشو میدم بهت اصن خودت زنگ بزن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا شماره ناشناس می دونست داری جدا میشی؟؟؟؟؟؟؟؟

وااای ن میگم‌بخاطر بیهوشی داشتم با پرسنل و دکتر بی‌هوشی بحث میکردم گفتم شوهرم نمیدونه دادم عمل میکنم دارم جدا میشم از کجا بیارمش رضایتنامه امضا کنه اونم‌شمارمو از رو پرونده ورداشته بود

منم‌گفتم باشه چیکار کنم اصن نمیخام ازدواج کنم‌مگه زوره نمیخام شروع کردم تو ماشین آرایش کردم چون شام می‌خواستیم بریم بیرون منو پیاده کرد درو محکم بسم و از هر دری بلاک کردم 

نشستم تو خونه زار زدم کل بدنم درد میکرد یاد تمام بدبختیام افتاده بودم بیرون نرفتم فقط گریه کردم با گریه خابیدم فرداش کل بدنم کبود شده بود فکم جایی ک لباسمو گرفته بود بازوم پام‌همه جام ب مامانم هیچی‌نگفتم خجالت میکشیدم لباس بلند میپوشیدم

ولی فرداش دیگه گریه نکردم خوشحال بودم 

رفتم موهامو موخوره گیری کردم یکم‌مرتب کردم ناخنامو کاشتم

فرداش برا لیزر بدن و دکتر پوست نوبت گرفتم خرید کرد مبخاستم‌ب خودم روحیه بدم دیگه سینا برام‌مرده بود انگار 

دقیقا ۶ روز بود تموم شده بود منم قرار بود برم دکتر پوست ک ی شماره بهم ز‌نگ زد فک کردم از کلینک باشع دیدم سینا بود گف جون بچت جووون داداشت قط نکن همینجوری موندم گفتم‌بفرمایید گف من ی هفتس خابو خوراک ندارم سیمکارتمو سوزوندم شبو روز دارم گریه میکنم هرکي منو میبینه میگه چقد لاغر شدی همش تو اتاقم میپرم ب همه نمیتونم  گفتم‌ بجهنم بری بمیری خیر نمیخامت یبار جدا شدم دیگه نمیخام طلاق بگیرم بزار زندگی کنم از من بهتر برا ت هس ولم کن دید من وایسادم سر ن گفتن گف ب جون‌چشات بخای واقعی بری از خونواده خودم‌شروع میکنم تا برسم ب ت و خانوادت زندگیم خراب شه باید زندگی بقیه خراب شه خدافظ

گفتم دارع زر میزنه بابا ضعیف گیر آورده بزار بکشه بمن چ منو کشت فقط جسمم زندس 

بزار بقیه رو هم بکشه

دیدم شبش مامانش‌زنگ رو گریه میکرد اصن نمیفهمیدم چی میگف گف از عروسی داداشم اومدیم سینا زیاد مشروب خورده همش اسم تورو آورده اومدیم خونه با داداشش کل انداختن داداششو زده خاستیم جداشون کنیم منم ی حرفی زدم (نگف پ حرفی)منو گرفته برده تو اتاق پرت کرده رو تخت نشسته رو گلوم داشته تفم میکرده سیاه و کبود شده بزور نجاتم دادن خاسته با چاقو داداششو بکشه دختر پسرم چاقو رو گرفته گفته عمو جون من من میترسم اونم‌گریه کرده درو بسته گفته برو بهش بگو منظورش من بودم بگو این جرقه بود منتظر بقیه داستان باش 

مامانش گریه میکرد میگف توروخدا توروقران با سینا حرف بزن بخدا هرچی گفته میکنه بگو باهات ازدواج ميکنم بخاطر من بخاطر خدا خاهش مبکنم‌میکنم بهش زنگ‌بزن منم گفتم باشه خاله میزنم ولی نمیمونم‌باهاش گفته باشم فعلا حرف میزنم  ب سینا زنگ‌زدم دو بوق خورد ورداشت باورش نمیشد یکم باهاش حرف زدم گف واقعا بمن زنگ زدی؟؟خابم؟

حالم بهم میخورد باهاش حرف میزدم اشک میریختم ولی حرف میزدم چون مامانش گف میکنه هرچی بگه

گفتم میخام بهت ب فرصت بدم خودتو بهم ثابت کنی

ولی این فرصت دوماهه اگه کنار نیومدم باید پس بکشی گف باشه

این باز شروع کرد زنگ‌و پیام وقتی جوابشو میداد انگار یکی داشت بهم تجا**میکرد ولی تحمل کردم همه فضای مجازیش رو با شماره قبلی دلیت کرده بود شماره جدید گرفته بود باشگاهشو شروع کرد میرف سرکار ب زندگی عادی برگشته بود خیلیم شرمنده بود ولی من ب زندگی برنمیگشتم انگار هر نگاش برام ی داستان بود