2777
2789

اصن کاری ب سلبریتی و فلان ندارم ک اکثرا اختلاف سنی ها همین ۲۰ تا ۲۵ سال دارن 

من حتی همین مردم عادی اطرافیان همسایع ها این و اون دیدم ک اینجور اختلف سنی دارن مثلا دختر ۲۰ پسرع ۳۵

دختر ۲۲ پسرع ۳۳ اینجور خیلی زیاد دیدم مشکلی ام نداشتم ظاهرا زندگسشون خوبع و داره جلو میره

ولی خدایی چرا میگن ک این اختلاف سنی خوب نیس؟از چ لحاظ؟براچی

واقعاخوب نیست چون ازدهه متفاوتن تعدادانگشت شماری موفقن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برای اینکه یکیشون رفتارای بچگونه طور سن خودشو داره اون که بزرگتر حوصله این رفتارا رو ندارع در نتیجع باهم به تفاهم نمیرسن

همیشه حق با منه حالا تو میخوای ده بار ریپ بزن بیست بار خودتو جر بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش چرته من وشوهرم ۱۴سال اختلاف سنی داریم اصلا به مشکل برنخوردیم فقط بعضی اوقات نظرامون باهم فرق میکنه

و فقط تو ............................بچه ها نام کاربریم اسم پسرمه اشتباه نکنین      

خودم از شوهرم خیلی کوچیکترم 

نمیدونم به سنه یا به درک و فهم ولی از زندگیم راصی نیستم .

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

به نظرم به اخلاق داره اگه اخلاقشون بگیره الان یک بنده خدایی میشناسم یک بحث دعوایی نداشتن همش میخندن شادن به خاطر اینکه اخلاقشون میگیره فکر کنم 10یا 11سال فاصله سنی دارن اقا38یا39سال هس خانوم27

من ۸۰م همسرم ۶۷ پسرعموم یه کم زیادی زورگو

آره درسته

همین تجربه سختش میکنه 

حتی قیافه 

من کم آوردم بخدا گناه که نکردم نمیخوامش پشیمونم اونم با دوتا بچه 😣😣

اول خوب بودم باش الانم خوبم ولی دلم باش نیس 

خیلی سخته 

کاش پول داشتم میرفتم فعلا که موندم