2777
2789

من خیلی حساسم روی عکس ، قبلاً عروسی دختر داییم اینا می‌گرفتم البته کنار عروس ولی با لباس مجلسی و موی باز بعداً فهمیدم گوشیم هک شده از اون به بعد دیگه عکس ننداختم اینکه عکسام بیفته دست مردم دیوانم می‌کنه من مجردم به خاطر اونه شما نگران نمیشین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه. مگه دهه شصته که حیثیت آدم به عکس وابسته باشه؟ این همه آدم عکس از خودشون منتشر می‌کنن در فضای عمومی، آبرو هم دارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه چرا باید‌نگران باشم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

تو پروفایل تلگرامم عکس گذاشته بودم  و عکسم همراه با ایدیم تو ی کانالی پخش شد ب علاوه ی عکس خیلیای دیگه و اخاذی میکردن و میگفتن باید پول بدید ولی عکسم ایرادی نداست و حقیقتا تن ب خواستشون ندادم و اخرشم نفهمیدم چی شد

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

منم مجردم و خانوادم از این مذهبیا. خواهرم عکسشو برام نمیفرسته ولی من آشنا هم بشم عکس اگه بدم موهام بازه. اون مال زمان قدیمه عکس پخش میشد الان دیگه همه پیج اینستاشون بازه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸