2777
2789
عنوان

تا حالا شده از پخش شدن عکستون نگران بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا 😁😁 اینقدر دوست دارم کلیپ های عروسی که پیج ها میزارن منم توش بیفتم، 

چه نگرانی الان نصف خانم عکس روی پیج ها و اکانت هاشون هست هیچ اتفاقی هم نیفتاده، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خخخخخ چ سوالیه الان دیگه همه خودشونم پخش میکنن چه برسه عکساشون

چه دختر هایی که بخاطر یه عکس کتک خوردن چه آبرو هایی برای یه عکس رفت حتی هستن دخترای که کشته شدن 

بخاطر یه عکس بی ارزش 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خانواده تونم همینطوری فکر میکنن؟اوپن مایند؟

اوپن‌مایند بودن نیست. تطبیق با اوضاع زمانه‌ست. چهل سال پیش خب اصلا معیارهای جامعه متفاوت بود. الان دیگه اونجوری نیست که همه در پرده باشند و کسی کس دیگه رو نبینه. الان عصر گسترده شدن ارتباطاته. اتفاقا خانواده من بسیار سنتی هستن. ولی اینو پذیرفتن که در دهه‌های کنونی نمیشه به سبک دهه پنجاه و شصت زندگی کرد. کسی که انقد انعطاف نداشته باشه که بتونه خودش رو با ابزارها و معیارهای جدید تطبیق حداقلی هم که شده بده، سالم نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب پخش کنه، چی میشه؟ اگه منظورتون عکسای نود و نامناسبه که اصلا چنین چیزایی ندارم.

اگه هم منظورتون به طور کلی عکس شخصی هست که اصلا اهمیتی نداره پخش شدنش. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب پخش کنه، چی میشه؟ اگه منظورتون عکسای نود و نامناسبه که اصلا چنین چیزایی ندارم.اگه هم منظورتون به ...

منم پوشیده هستن عکسام ولی مثلا تو عروسی یه عکس با دوستم سلفی دارم که موهام بازه ولی بلوزم بسته هست