2777
2789
عنوان

خودم و شوهرم تحصیلات بالایی داریم و تیزهوشان بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 104 پست
ششمی هست و شماره تلفن همه رو حفظه کار با کامیپوتر و زبانش کامله موسیقی خیلی تیزه کلا به حواشی علاقه ...

عزیزم اصلا بچه رو با خودتون و دوران تحصیلتون مقایسه نکنید علائق الان تاثیرش از هوش بیشتره تست علاقه‌مندی ببریدش شاید استعدادش تو کار با هوش مصنوعی باشه یا موسیقی یا کارهای مکانیکی یا... مهم اینه بتونه حریف کار و زندگی خودش بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نمرات همیشه خیلی خوب ولی تو امکاناتی که ما بزرگش کردیم و تدریسی که بهش دادیم تقریبا بازخورد صفر بوده

خانوم ولش کن بچه رو اینجوری بدتر از درس زده میشه 

طفلک زبانش خوبه موسیقی هم بلده

کلا بچه هایی که تو رفاه زیاد  هستن  کمتر  به درس جذب میشن 

میگه خوب پولداریم بابام مامنم پول داره 

چرا خودمو تحت فشار بزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱ سال

دلش نمیخاد . جدی بزرگ نشده، تا الان هم تفریحی درس خونده و رو برنامه نبوده

متاسفانه خودمم ادم زرنگی بودم. بچم همینطوری بزرگ شد ، ابروی منو تو مدرسه برده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دختر من میشه گفت در مقایسه با همکلاسی هاش اوکی هست

ولی منم انتظار خیلی بیشتری دارم ازش

چون نا خودآگاه با دوران تحصیل خودم مقایسه میکنم

خیلی اشتباهات پیش پا افتاده میکنه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
دلش نمیخاد . جدی بزرگ نشده، تا الان هم تفریحی درس خونده و رو برنامه نبودهمتاسفانه خودمم ادم زرنگی بو ...

بعضیا ژنتیک خیلی ریلگسن و خیلی اهمیت نمیدن به درس

منم این مشکل دارم

دخترم خیلی جدی نمیگیره درس رو

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

بچه های منم اینجورن در حالیکه شوهرم رتبه ۳ رقمی کنکور بوده. بچه هام سخت یاد میگیرن و پسرم که وضعیتش خرابتره.  اینجا جای کوچیکه و میشناسم که طرف دیپلم هم نتونست بگیره اما الان بچه هاش خیلی باهوش و ممتاز هستن. یا خواهرم معلمه و  دانش اموز داره ممتاز و باهوش هست در حالیکه که به مادرش هم درس داده و میدونه سطح مادر هم پایین هست.

من خودم تو بارداری استرس زیاد کشیدم و فشارم رفت بالا  حدس میزنم همینا روی مغز بچه تاثیر گذاشته

شاید هوش هنری یا .. زیادتره و تو درس یادگیری کمتری داره واسه همه ی درسا دیر یادمیگیره ؟

یادگیریش خوبه 

اما مطالب خارج از کتاب و سطح بالاتر یادش میره 

من ششم را از قبل بهش درس دادم ولی سی درصدش یادش رفته

عمه وقتی عمو شد😂همه چیزش تموم شد😂😂😂😂

وای خدا لعنتت نکنه ،میخواستم بگم عمم خود کیبورد نوشته عمو🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یادگیریش خوبه اما مطالب خارج از کتاب و سطح بالاتر یادش میره من ششم را از قبل بهش درس دادم ولی سی درص ...

پس تا جایی که من متوجه شدم مشکل از بچه نیست و انتظارات شما بالاست 

توصیه میکنم بهش فشار نیارین و بزارین تحصیلش روند عادی خودشو طی کنه مثل بقیه بچه ها

فعلا چیزی ندارم بنویسم