2777
2789
عنوان

خودم و شوهرم تحصیلات بالایی داریم و تیزهوشان بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 104 پست
😂😂😂😂من فکر کردم آقایی

نه دختر جان من خیلی خانومم🥰

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه کودن نیست ولی طبق تلاشش نتیجه نداره

عشقم همه که مثل هم نیستن

بعضیا هوش معمولی دارن ولی باید تلاش کنن

بعضیا هوش بالا و بی تلاش

حتما پسرگلتون تو یه چیزی استعداد داره

فقط خیلی بچه رو از درس زده نکنید ، بازی و تفریح به مراتب مهم تره

از حسادتشه چون استارتر از تحصیلات و شغلش گفت اینم داشت میترکید

منم موافق نیستم رک اینو بگی

ولی عزیزم کودن یه اصطلاح پزشکی و روانشناسی که بکار گرفته میشه برا یه نوع از اختلالات یادگیری و چیز بدی نیست بااون معنی که توی کوچه بازار استفاده میشه!

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشقم همه که مثل هم نیستنبعضیا هوش معمولی دارن ولی باید تلاش کننبعضیا هوش بالا و بی تلاشحتما پسرگلتون ...

آخه میدونین تو درس خوندن هوش بالا هم داشته باشی باز باید درس بخونی ولی به نسبت آسون تره و کمتر وقت میگیره

چی بگم من و شوهرمم درسخون بودیم و پسرمم هوشش خوبه رضایت بخشه ولی پسر خواهرم واقعا به خودش و شوهرش رف ...

شایدم به عموهاش یا داییایش بکشه

ما اینجا یه قول معروفی داریم میگیم دو سوم پسر به داییشه

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

تمرکز که نداره بنظرم تمام حواسش پیش پلی و گوشی

یه وقتایی از هو ش بالاست این گیج بودن

خواهرزاده منم گیج میزد بچکی هاش الان بهترین دانشگاه تهرانه و حتی احتمال اینکه بره به دانشگاه خوب اونور هم هست یعنی رزومه شو داره میفرسته 

ششمی هست و شماره تلفن همه رو حفظه کار با کامیپوتر و زبانش کامله موسیقی خیلی تیزه کلا به حواشی علاقه ...

بچه ده سالت موسیقی بلده زبان کامل بلده اون وقت من سه برابر سن بچه شما رو دارم نه علاقه ای به موسیقی دارم نه استعدادی درش دارم نه مغزم می‌کشه برای کامپیوتر نه زبان بلدم 

من کودنم بچه شما تیزهوشع 😕