2777
2789
عنوان

بچه ها دخل و خرجتون به هم میخوره🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه بابام نبود هیچوقت نه به خونه میرسیدیم نه ماشینهرچی داریم فقط بابام باعثش شد بیچاره ، تا عمر د ...

خدا رو شکر منم بابام چن تا زمین دارع ولی یکیش حاضر نیس بفروشه برا پسرش نگه داشته

چه همهههه قسططططط🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ما خدارو شکر اگه همسرم زیادی از جیبش نبخشه خرج م ...

منم بیست وهفت ساله باهمین رویا شب وصبح میکنم سال وسرمیکنم که دیگه قسط درست نمیکنیم ولی نمیشه اصلا.. هرروزرقسطامون بیشتر میشه.. زندگی همینه دیگه.. 

فک نکنم چون قسطای جدید هر سال اضافه میشن😂🥲

به تموم شدن قسط فکر نکن ما 8 ساله ازدواج کردیم هرسال میگیم سال بعد دیگه قسط نداریم ولی هی بیشتر میشه

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
خدا رو شکر منم بابام چن تا زمین دارع ولی یکیش حاضر نیس بفروشه برا پسرش نگه داشته

دقیقا پدرشوهرمم سه تا زمین داره ، یکی رو به نام پسر وسطیش کرده ، شوهر من و داداش بزرگش هیچی

یک سال و نیمه میگه میخوایم بلیط بگیریم بفرستیمتون مشهد ، هنوز اونروز نرسیده...😂😂

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

به تموم شدن قسط فکر نکن ما 8 ساله ازدواج کردیم هرسال میگیم سال بعد دیگه قسط نداریم ولی هی بیشتر میشه

میدونم بابا من پارسال گفتم این ی سال بگذره دست و بالمون باز میشه امسال ۶ تومن قسط اضافع شد

هعی ما خونه هم نداریم حداقل 🥲تو تهران با این قیمتا بدون حمایت نمیتونیم بخریم

شرایط سختیه

مام میخوایم مغازه بخریم ولی با وجود حمايت پدرهمسرم و سخت کار کردن همسرم و پس اندازمون واقعا نمیشه چیزی خرید چون مغازه زیر 6 7 تومن نیست

مام خونه پدرهمسرمه که نشستیم البته به زبون میگن مال همسرمه ولی من معتقدم تا به اسممون نباشه مال ما نیست😂

خدا خیرشون بده هوامونو دارن

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

راستش ما خوب بوده همه چی تا چند ماه پیش

طلا فروختم کاری رو شروع کردیم که متاسفانه نشد و نگرفت

طلاهام رفت

وام ها هم عقب افتاد

خدا بزرگه مهربونه اما استرس دارم برا آینده

سوره دخان روسنیدم هرشب بخونی برا ثروت خوبه

خب وقتی حمایتی نباشه از باباش فک کن کل خرجای عروسی و طلا و رهن خونه و خرج همه مراسمه رو خودش داد یک ...

من جات بودم مراسمم رو سبک تر میگرفتم الان همه رفتن خونه خودشون راحت بدون دغدغه شما باید کلی تلاش کنین وام رو جور کنین..... 

من جات بودم مراسمم رو سبک تر میگرفتم الان همه رفتن خونه خودشون راحت بدون دغدغه شما باید کلی تلاش کنی ...

خرج عروسی ک با پول کادو ها در اومد عزیزم ۵۰۰ رهن خونه بود فقط یخچال و تلویزیون و فرش و طلاها و اینا رم حساب کن🥲وگرنه عروسی هزینه چندانی نکردیم ک