2777
2789
عنوان

جاریم گفت کاش حالا اینقد درس میخونی نتیجه هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چشم حسودی و خار توی چشم نگاه نکن 

یه وقت های درست میگن با اینکه حرفشون تلخه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

آفرین 😂

♥️😂

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

تو خودت حساسی اون داری میگی وضع مالیشم بهتره به حسادت کردن نیازی نداره

از رو دلسوزی گفته کاش انقدر وقت و عمرتو پا درس خوندن گذاشتی به یه دردی بخوره یه نتیجه ای بگیری بیخودی وقتت تلف نشده باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
از حسودی میگن چون خودش کم تره تحصیلاتش

الان پول مهم تره 

تحصیلات که شده کشکی

بخواهزارتا مدرک با پولش میخره یا ادامه تحصیل میده

به نظرم منظور بدی نداره حرفش

طرف استاد دانشگاه حقوق ش25 تومانه الان وضعش خوبه یا مکانیک

الان پول مهم تره تحصیلات که شده کشکیبخواهزارتا مدرک با پولش میخره یا ادامه تحصیل میدهبه نظرم منظور ب ...

این حرف کاملا بار منفی و انرژی منفی داره و چون از زبون جاری اومده ۱۰۰ درصد حسوده وگرنه اگه پدر مادر این حرفو بزنن میگیم از نگرانیه

این حرفو نباید تو روت میزد ولی حق گفته ، من شخصا ترجیح میدم ادم لیسانس باشه اما وضع مالیش بالا باشه خودم چندین نفر اطرافم هستن حتی دیپلم هم ندارن اما به حدی اوضاع مالیشون خوبه و توی رفاه هستن که هیشکی نمیپرسه تحصیلاتت چیه خودشون گفتن ما تا سوم راهنمایی خوندیم من باورم نمیشد 🫥

این روزا موفقیت با پول سنجش میشه تا میزان تحصیلات و دانشگاهی که رفتی 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان پول مهم تره تحصیلات که شده کشکیبخواهزارتا مدرک با پولش میخره یا ادامه تحصیل میدهبه نظرم منظور ب ...

دقیقا ، خاله من با دکترای زبان انگلیسی داشت تو آموزشگاه تدریس میکرد برای ۱۵ الی ۲۰ تومن بعدش شوهر کرد شوهرش دیپلم هم نداره چندین مغازه و چندین خونه داره ، کارگاه بزرگ داره ، بساز بفروشی میکنه ، تو بازار خرید و فروش میکنه یه سفرهایی میره که ملت با دکتری همچین چیزایی نمیبینن هر کشوری بره زیر هتل پنج ستاره پا نمیزاره خلاصه اوضاعی داره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )