2777
2789
عنوان

شصت و‌نه سکه‌زیادع بنظرتون برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 51 پست

حرف طرفت منطقیه در صورتی که خونه و ماشین و هر چی داره و نداره بزنه به نامت حق کار و حق تحصیل و حق طلاق هم بهت بده ب در غیر این صورت 69 سکه رو کامل بده اگه هم نمی‌خواد بره به سلامت 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصن شوکه شدم قبول نکرد تو تحصیلی و فرهنگی اینا هم همه بالاتریم

بندازش بیرون 

شان خودتو نیار پاییندیگه کمتر از ۱۱۴ قبول نکن 

مگر اینکه حق و حقوق دیگه ای بهت بده ک توم مهریه  رو تعدیل کنی در قبال اونا 

برای من مثلا ۱۴ تا هم زیاده ببین یک مثال میزنم برات یک پسر میاد میگه بنویسید ۶۹ هزار تا سکه بعد به م ...

این دقیقااااا صحبت شما رو کرد و قسم خورد مهریه در اولین فرصت بهم میده چون پولدارن خیلی و مذهبی گفت من نمیخوام بمیرم و مهریه گردنم باشخ

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

کسی ک چونه میزنه به نظرت آدم درستیه ؟

کسی که چونه میزنه یعنی مهریه رو میتونه بده و شایدم بده ولی کسی که بدون چون و چرا میگه هر چی میخوای بنویس یعنی بنویسی ننویسی الکیه یک دونه هم گیرت نمیاد ،حالا هر چند تا دوست داشتی بنویس 

من مهریم ۴۰۰ تاس و هنوز بعد هشت سال میگم کمه😶کلا دوس داشتم مهریم زیاد باشه اللن دیگه همه کم مینویسن ولی اطرافم هرچی عقد بوده همون حدود ۱۱۴ نوشتن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نامزد دختر داییم سر مهریه چونه میزد شد 50 سکه .الان 1ساله ازدواج کردن بدون دعوا و پر از عشق . بهترین ...

این خیلی مذهبی رفتیم سر مزار شهدا سری پیش قسم خورد نمی‌خواد دین به گردنش باشه همون اندازه ۶۹ نیم سکه در اولین فرصت ملک میزنع به اسمم اینا رو گفت

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

کسی که چونه میزنه یعنی مهریه رو میتونه بده و شایدم بده ولی کسی که بدون چون و چرا میگه هر چی میخوای ب ...

نه از این خبرا نیس 

پسری که انقد سر مهریه چک و چونه بزنه آدم درستی نیست خانواده درستی هم نداره 

برو ببین مردم چ کارا میکنن که دختر بله بگه 

بعد این یارو نشسته جلو بابای دختره چرتکه میندازه