2777
2789

گفت زباده و بکنش ۶۹ نیم سکه 

من دوستم که شرایطش خیلی پایینتر بود تازگی ۱۱۴ تا و حقا رو گرفت 

این نه حق رو داد نه مهریه قبول کرد شاید به هم بزنم 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بهم بزن 

چون با مهریه هم بهشون اعتباری نبود چه برسه به این قانون های جدیدی که در میاد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 10سال پیش ازدواج کردم مهریم 60تا سکه 

به طرفت باید نگاه کنی ببینی چطور آدمیه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

از همین اول دارن شما رو کوچک و بی ارزش میکنن 

اتفاقا کم هم هست 

با افراد این مدل حسابگر زندگی سخته 

فردا میگن گوشت گرونه نخور

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم منطق بهتره 

این خواستگار دیگه زیادی داره عجیب رفتار میکنه

حداقل حق میداد یه چیزی آره روش فکر کن بنظرم مگر اینکه شرایط خواستگارت رو در نظر بگیری ببینی آیا مورد خوبیه 

به نظر من اگر مورد خوبی بود روی حق تحصیل و حق اشتغال فوکوس کن در غیر این صورت به نظرم اگر کیس چندان مورد پسندی نبود بهتره صبر کنی

دیگه تو این شرایط اقتصادی یه سکه هم زیاده  

به نظرم صرف این مورد کات نکن

به هرحال در نهایت انچه توان داشته باشن و بخوان بدن به زن میدن

و ضمن اینکه مهریه هم خوشبختی نمیاره

همون 69 سکه هم با این قیمتا کلی میشه