2777
2789

?

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم زیر شال یه کلاه حجابی بپوشه بعد روش شال بپوشه راحت تر هستن.  اون کلاه بافت ها خیلی هورت و بزرگ هست 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

به نظرم زیر شال یه کلاه حجابی بپوشه بعد روش شال بپوشه راحت تر هستن. اون کلاه بافت ها خیلی هورت و بز ...

تا الان زیر شال یا مقنعه میذاشتم.دوست ندارم اصلا خیلی زشت میشم .دوست دارم تنوع باشه.و اینکه وقتی گرمم شد راحت دربیارم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
تا الان زیر شال یا مقنعه میذاشتم.دوست ندارم اصلا خیلی زشت میشم .دوست دارم تنوع باشه.و اینکه وقتی گرم ...

کلاه حجاب ظریف هست حجم نداره بعد هم می شه راحت دست کرد زیر شال و درش اورد 

حالا اگه دوست نداری کلاه فرانسوی هم قشنگه.  یه بافت ظریف بخر 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

می‌تونه کلاه بپوشید بعد به جای شال گردن ،شال زمستونی بزرگ‌ دور گردن بزنید

اون مدلی راحت نیستم اصلا.

می‌تونه کلاه بپوشید بعد به جای شال گردن ،شال زمستونی بزرگ‌ دور گردن بزنید

اخه کافیه بری یه جا تو افتاب یا محیط دربسته از گرما خیس عرق می شیم 

اخه کافیه بری یه جا تو افتاب یا محیط دربسته از گرما خیس عرق می شیم

بله درسته.چون سینوزیت دارم مجبورم بیرون کلاه بذارم.وگرنه سردرد امانمو میبره.

کلاه حجاب ظریف هست حجم نداره بعد هم می شه راحت دست کرد زیر شال و درش اورد حالا اگه دوست نداری کلاه ف ...

کلاه فرانسوی پیشونی هم میگیره؟

بله درسته.چون سینوزیت دارم مجبورم بیرون کلاه بذارم.وگرنه سردرد امانمو میبره.

می دونم منم باد سرد می خوره به پیشونیم درد می گیره

این عکس ببین می تونی تا پیشونی پایین بکشی روی مقنعه هم قشنگه

مرسی گلم