بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 عنوان خانوما چه مدل کلاه زمستونی مناسبه برای خانومای میانسال که روی شال یا مقنعه بذارن 70 بازدید | 14 پست ? چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد! 1404/09/11 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 زیر شال یا مقنعه منظورم نیستا.برای روی شال یا مقنعه. چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25170 به نظرم زیر شال یه کلاه حجابی بپوشه بعد روش شال بپوشه راحت تر هستن. اون کلاه بافت ها خیلی هورت و بزرگ هست یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 به نظرم زیر شال یه کلاه حجابی بپوشه بعد روش شال بپوشه راحت تر هستن. اون کلاه بافت ها خیلی هورت و بز ... تا الان زیر شال یا مقنعه میذاشتم.دوست ندارم اصلا خیلی زشت میشم .دوست دارم تنوع باشه.و اینکه وقتی گرمم شد راحت دربیارم. چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوارغوانی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1596 میتونه کلاه بپوشید بعد به جای شال گردن ،شال زمستونی بزرگ دور گردن بزنید
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25170 تا الان زیر شال یا مقنعه میذاشتم.دوست ندارم اصلا خیلی زشت میشم .دوست دارم تنوع باشه.و اینکه وقتی گرم ... کلاه حجاب ظریف هست حجم نداره بعد هم می شه راحت دست کرد زیر شال و درش اورد حالا اگه دوست نداری کلاه فرانسوی هم قشنگه. یه بافت ظریف بخر یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 میتونه کلاه بپوشید بعد به جای شال گردن ،شال زمستونی بزرگ دور گردن بزنید اون مدلی راحت نیستم اصلا. چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25170 میتونه کلاه بپوشید بعد به جای شال گردن ،شال زمستونی بزرگ دور گردن بزنید اخه کافیه بری یه جا تو افتاب یا محیط دربسته از گرما خیس عرق می شیم یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 اخه کافیه بری یه جا تو افتاب یا محیط دربسته از گرما خیس عرق می شیم بله درسته.چون سینوزیت دارم مجبورم بیرون کلاه بذارم.وگرنه سردرد امانمو میبره. چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 کلاه حجاب ظریف هست حجم نداره بعد هم می شه راحت دست کرد زیر شال و درش اورد حالا اگه دوست نداری کلاه ف ... کلاه فرانسوی پیشونی هم میگیره؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25170 بله درسته.چون سینوزیت دارم مجبورم بیرون کلاه بذارم.وگرنه سردرد امانمو میبره. می دونم منم باد سرد می خوره به پیشونیم درد می گیره یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 ممنون از همه چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25170 کلاه فرانسوی پیشونی هم میگیره؟ این عکس ببین می تونی تا پیشونی پایین بکشی روی مقنعه هم قشنگه یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4110 این عکس ببین می تونی تا پیشونی پایین بکشی روی مقنعه هم قشنگه مرسی گلم چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!