2777
2789

از خدا میخوام به همه یار خوب بده چرا که هیچی تو دنیا قشنگتر از زندگی کنار کسیکه دوسش داری نیست مشکلات مالی دغدغه ها حل میشن ولی هیچی لذت بخش تر از این نیست که هر روز قبل اومدنش حتی تو بدترین حالم که باشی بلند شی به خودت برسی و ذوق اومدنشو داشته باشی،از خدا میخوام مواظب دختر کوچولوی منم باشه و بتونم مامان خوبی واسه این فرشته کوچولو باشم 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

سر زایمانم تک به تک که یادم نمیمونه اما برای همه نی نی سایتیایی که ازم خواستن دعاشون کنم حتما دعا میکنم 🩷🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر زایمانم تک به تک که یادم نمیمونه اما برای همه نی نی سایتیایی که ازم خواستن دعاشون کنم حتما دعا می ...

مرسی برای شفای منم دعا کن 😔

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم و قدمش خیر باشه براتون

ممنونم عزیزدلم🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه حس خوبی گرفتم از تاپیکت😍

انشالله همیشه خوشبخت باشین ❤️ 

برای من و دل شکسته ام هم دعا کن عزیزم🙏

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
ی سوال چیش برات تردید بود ک دنبال جدی سدن نبودی؟من یکی هست خوبه همه جوره ولی تردیدم تو ظاهرشه

من چون قبلا ازدواج ناموفق داشتم کلا دیگه دلم نمیخواست هیچ مردی تو زندگیم باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اووه خدا قلبم اکلیلی شد ،خوشبختیتون همیشگی ان شاالله به سلامتی زایمان کنیواسه منم دعاکن،هنوز اول بار ...

امیدوارم به سلامتی و دل خوش نی نی جونو بغل بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن شالله خوشبخت بشین

منو همسرمم به صورت اتفاقی بهمن ۴۰۰ باهم آشنا شدیم دقیقا یکسال باهم دوست بودیم این وسطا من هی قهر میکردم اونم طاقت نداشت زنگ میزد پیام میداد  ینی اگه شوهرم عین من لجباز بود همون موقع ها کارمون به جدایی می‌کشید 

بهمن ۴۰۱ عقد کردیم

بهمن ۴۰۲ عروسی کردیم  دوران عقد خیلی خیلی شیرینی داشتیم

دوماه بعد من باردار شدم الانم دخترمون ثمره عشقمون یکساله شده‌ 🥰

داستانت یکم‌(*^^٪^&^،؛:؟&)نبود؟؟؟😂😂😂

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

چه حس خوبی گرفتم از تاپیکت😍انشالله همیشه خوشبخت باشین ❤️ برای من و دل شکسته ام هم دعا کن عزیزم🙏

ممنونم گلم حتما،امیدوارم به هرچیزی که دوس داری برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40