2777
2789
عنوان

دم به دقیقه حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 13333 بازدید | 178 پست
پآشپز پاشو نماز بخون و استغفار کن و شکر کن بذا این دوتا آروم باشن.حتما اینا براتون خیلی خیر به همراه ...

توکلم بخداس به کارام خوب میرسم والا دیگه جنسیت روهم فراموش کردم فقط همسرم حالم رو‌بد‌میکنه‌ زندگیم زیاد میزون نبود این چندسال اخیر انگار مشکلی به مشکلات اضافه شده

دیروز میگفت یادته خودت و مامانت گفتین خدا کریمه دنیا بیان بهت یه کریمی نشون میدم میگم بیارین دیگه مگه نمیگفتین خدا کریمه...

انقدر به خدا التماس میکنم کمک کنه خودش کم سرکوفت نشنیدم روزیشونو برسونه همش میگه بذار دنیا بیان ببینیم 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
توکلم بخداس به کارام خوب میرسم والا دیگه جنسیت روهم فراموش کردم فقط همسرم حالم رو‌بد‌میکنه‌ زندگیم ز ...

عزییییزم نازی مامان قوی .میفهمم الهی خدا آرامش بده بهتون رزق و روزی فراوان بده خیال همسرتم راحت بشه.شما محکم تر باش به همسرت زبون بریز بهش بگو این آرزوی خیلیاست.بگو من انقد عاشقت بودم خدا داره بازم مثل تو بهمون میده جو خونه رو شاد نگه دار.خدا بزرگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم همچنین😢

فدات عزیزم چند وقته ازدواج کردی البت اگ دوست داری بگو گلم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یک سال و نیم😘

ای جانم منم یک سال و دوماه هست خوشبخت و پایدار باشید قشنگم 😘😘😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

لطف دارید عزیز همچنین

😘😘

نه هنوز ولی مکمل تقویت اسپرم هرروز بهش میدم ، تاثیر نداره بنظرتون؟

عزیزم تو کلاس‌های بارداری موسسه تنها مسیر آرامش شرکت کنید مفید هست 

هزینه‌ی زیادی هم ندارن فکر کنم ۳۰۰ تومن

کلاس مجازی تو ایتا

مگه چند تا بچه داری؟؟ جلوگیریت چیه ک زود باردار شدی؟؟

۴ تا دارم 

به روش طبیعی و گهگاهی کاندوم اما واقعا خیلی حواسمون بود من نمیدونم چرا اینجوری شده 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند