2777
2789
عنوان

دم به دقیقه حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 13276 بازدید | 178 پست
نمیدونم سقط کنم یا نه

تصمیمش با خودتونه ولی اگه جات بودم نمیکردم دیگه خداداده بچه خواسته و نا خواستش هردوشیرینه بازم به صلاح خودته 

شوهرت چی میگه

نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیاتورا به جان من بیا نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا تورا به جان من بیا ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا دل و جرات سقط ندارم دوتا سقط داشتم که اونم قلب بچه تشکیل نشد

زن عموی شوهرم سه تا دختر داشت بزرگه ۱۹ سالشه 

پارسال دو قلو باردار شد یه دختر یه پسر اونم الان پنج تا بچه داره 

وضع مالی شونم با هر بچه بهتر میشه 

احتمالش هست ولی بعیدم نیست ادمایی هستند که از نظر مالی ضعیفن ،تحصیلات ندارن ، فرهنگ ضعیفی دارن و این ...

درسته دقیقا...👍

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ترس من الان خرج شه فقط دوتا مون کارمندیم ولی تن و بدنم میلرزه

خب خداروشکر هردوتاتونم کارمندین. نگران خرجش نباشید.

وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ ۚ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا

فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما به آنان و شما روزی می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است.

سوره ی اسرا

۴ تا دارم به روش طبیعی و گهگاهی کاندوم اما واقعا خیلی حواسمون بود من نمیدونم چرا اینجوری شده

طبیعی روش جلوگیری نیست. رسما اقدام به بارداری... شما حواست باشه همسرت نیست. حتی با پیش آب... دیکه مبارکه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کاش منم دیگه نمیشدم دیشب خیلی اشک ریختم به فکر سقط ام اینده ام علنا تباه شد مث پیرزن ها قدیم شدم

چرا این حرفو میزنی ؟مبارک باشه 

۵ تا بچه خیلی قشنگه من ۴ تا دارم اگر خدا بخواد بازم میخوام انشالله ...خیلی هم افتخار میکنم بهشون و واقعا هر جا میرم همه خیلی دوست مون دارن و تحسین مون میکنن و حس خوبی دارن بهمون ..چرا دوره زمونه جوری شده که بعضیا از بچه زیاد خجالت میکشن ؟اگر خوب تربیت بشن تک تک شون باعث افتخار هستن 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

چند تا کشور خارجی زندگی کردین؟

آدمی که هوش معمول داره و توان تحلیل و استدلال داره برای اینکه شرایط رو ارزیابی کنه نیازی نیست حتما اون شرایط رو تجربه کنه. خب؟ 

پس اگه عقل و شعور داشتی هیچ وقت انکار نمی کردی که وضع مردم کشورت خرابه. خب؟ (البته اگه ایرانی باشی چون همفکران تو اصولا عرب هستن و ایران رو به چشم کالای مصرفی می بینن)

برای اینکه بفهمی اوضاع بقیه کشورها از ایران بهتره لازم نیست بری بقیه کشورها زندگی کنی. کافیه یه نگاه سرسری به شاخص های اقتصادی بندازی. 

ضمنا شما می تونی تا دلت می خواد نسل فقیر و کم هوش مثل خودت پس بندازی. مختاری.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

فک کن از منم دوقلو باشه,,اخه ژن اش داریم

یا خدا 😅خدا به خیر کنه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم سقط کنم یا نه

به عنوان کسیکه زیر فشار دارم جون میدم و سرکوفت میشنوم از شوهر که خودت سقط نکردی تقصیر خودته!

روحیه ی خراب تو شهر غریب

سقط نکن روزیشو میاره وعده ی خدا حقه 

خیلی سخته ولی توکل کن 

من داغونم ولی پشیمون نیستم که نگهداشتم بچه هارو

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج