2777
2789
عنوان

دم به دقیقه حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 13333 بازدید | 178 پست
اسی تاپیک رو میزنی کجا می ری آخه

وای پنجمیه چهار فرزند زده پروفایلش البته منم دارم چهارتا فرزندی میشم خودم😕دوتا داشتم دوتا دقلو باردارم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

تو که مهر ماه حامله بودی.

به سلامتی زاییدی و دوباره حامله شدی؟😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که مهر ماه حامله بودی.به سلامتی زاییدی و دوباره حامله شدی؟😂

شاید اونو سقط کرده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

تو که مهر ماه حامله بودی.به سلامتی زاییدی و دوباره حامله شدی؟😂

برا همینه میگه دم به دیقه دیگه بنده خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید اونو سقط کرده

سقط هم میکرد این قدر زود حامله نمیشد‌

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پس چرا من حامله نمیشم😔 دیشب تا صبح گریه کردم ، دکترم میرم میگه سالمی

دقیقان منم گلم شوهرم آزمایش نمیده میگ بچه نمیخام وای من دلم بچه میخاد دست خودم نیست تنهام تو شهر غریب انشالله دامنت سبز بشه عزیز دلم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

وا شاید واریکوسل داره از خودت داری بهش قرص میدی

والا سنش کمه ، فعالیتشم زیاده ، چکاپ کاملم داده بود همه چیش سالم بود ، اهل دود و مشروبم نیست ، اصلا یک درصدم فکر اینکه مشکلی داشته باشه نمیدونم چرا نیستم😭😭😭

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

وای پنجمیه چهار فرزند زده پروفایلش البته منم دارم چهارتا فرزندی میشم خودم😕دوتا داشتم دوتا دقلو بارد ...

خدا حفظشون کنه

دوقلو خیلی سخته

اگه کمک داشته باشی میتونی از پسشون بر بیای ولی دست تنها آدم پیر میشه

خواهر منم بچه اولش دوقلو بود الان کلاس اولن دست تنها اذیت شد

وای پنجمیه چهار فرزند زده پروفایلش البته منم دارم چهارتا فرزندی میشم خودم😕دوتا داشتم دوتا دقلو بارد ...

یه جوری گفتی وای اتگار خودت تک فرزندی😆

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
ارث دوقلویی دارید؟ چیشد دوقلو شد

یه ارث ناشناخته که به من رسیده فقط

عمه های مامانم دوقلو‌داشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سقط هم میکرد این قدر زود حامله نمیشد‌

اتفاقا بعد سقط ادم زودتر باردار میشه،یه جورایی رحم میخاد جای قبلی رو پر کنه انگار😑😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من دختر عموم یه پسر داشت بعد اقدام کرد واسه دومی که دوقلو شدن.بعد ناخواسته باردار شد و بازم دوقلو شدن.توی ۲۷ سالگی ۵ تا بچه داشت.

خدا حفظشون کنهدوقلو خیلی سختهاگه کمک داشته باشی میتونی از پسشون بر بیای ولی دست تنها آدم پیر میشهخوا ...

من سومیه ولی پسرام بزرگ شدن دیگه بزرگه 13سالشه بچه ی اول خیلی سخت تره ولی اینم خیلی سخته خدا به‌دادم برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40