2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه همش گریه میکنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 99 پست
مگه چندسالشه که ۲ سالگیشو یادش نباشه!!!!من ۳۲ سالمه یه چیزایی یادنه واقعاخانواده باور نمیکردن نشونه ...

بچه دوساله حافظه دائم که نداره که توذهنش ثبت بشه الان همین استارترمیگه بچه اش چیزی یادش نمیاد ازتصادف

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

کم محلی کنی بدتر میکنه دایم باید بغلش کنم قربون صدقش برم نکنه یوقت گریه کنه

بذار گریه کنه 

باید رفتار نرمال رو یاد بگیره 

متاسفانه شما یه مادر باج بده هستی  و اونم دیده با غمباد  به خواسته هاش میرسه  هی تکرار میکنه 

اگه ادامه پیدا کنه  به این رفتار عادت میکنه و رفته رفته میشه تم شخصیتیش ..

تا تو وجودش نهادینه نشده  یه تغییر بزرگ تو خودتون ایجاد کن

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خاطرات دوران مجردی بیشترش یادمه

دوسالگی بامجردی فرق داره هامنم از6سالگی یادمه ولی 2سالگی عجیب بود

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ببر درمانش کن  ساده از این قضیه نگذر

اگر تهرانی بهت یه دکتر معرفی کنم بهت چند تا راهکار بده اگر هم تهران نیستی آنلایم ویزیت میکنه گمونم(دکتر امیربابک قائم مقامی)

و اینکه بازم اگر تهرانی به شماره 1480 زنگ بزن و مشاوره رایگان بگیر 

گاهی راهکارهای میدن که واقعا کارسازه و کمک میکنه کافیه شماره شونو بگیری و حرف بزنی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بچه ی دیگه بیار 

هم از افسردگی درمیاد هم توجه زبادی ازش برداشته میشه

اگرنه تا اخر عمر همین داستانه..

یکی از دوستام ۳۰ سالش بود و تک بچه، تو خوابگاه دانشگاه که بودیم مامانش که زنگ میزد میگفت واااای باز این بهم زنگ زد ولم کنین دیگه!!

حالا من ارزو داشتم مامانم یک زنگ به من بزنه!

با توجه به تجربه ی خودم میگم

بچه فقط و فقط با بازی شاد میشه

براش وقت بزارید و دو نفری با هم بازی کنید. هر بازی باشه خوبه

و یا با پدرش بازی کنه.

اینو یک ماه امتحان کنید حتما شاد میشه

باهم قایم موشک بازی کنید. توپ بازی. گل یا پوچ. عروسک بازی. خاله بازی. با باباش کشتی بگیره. درسته دختره اما باباش باهاش آروم کشتی بگیره خیلی خوبه

ادا بازی و پانتومیم بازی کنید.

کاردستی درست کنید. با هم کتاب بخونید هر شب قبل از خواب. بغلش کنید تو هوا بچرخونیدش

بچه ها با خرید کردن خوشحال نمیشن اصلا. فقط و فقط بازی می‌تونه درمانی کنه. هرچی بیشتر باهاش بازی کنید بهتر

بچه دوساله حافظه دائم که نداره که توذهنش ثبت بشه الان همین استارترمیگه بچه اش چیزی یادش نمیاد ازتصاد ...

عزیزم در مورد انسان صحبت میکنیم نه ربات...

تصادف بچه اسی شاید فقط تو روحیه‌اش تاثیر گذاشته و باعث اختلالات خلقی و رفتاری شده ولی در کل نظرم اینه که ممکنه از خردسالی چیزایی یادمون باشه

الان بگم موقع اینکاراش کم محلی کن بنظرتون بد نیست؟؟؟ اخه بعضی بچها لوس میشن باید کم محلی کنی بنظرم

ن دقیقا همینه 

بچه ها  از هر روشی یبار جواب بگیرن. مرتب تکرار میکنن 😂 

گاهی برا بدست آوردن خواسته شون 

گاهی ام برا اذیت کردن و در آوردن لج بقیه 

بعضی بچه ها  با جیغ باج میگیرن 

بعضی با دعوا 

بعضی با قهر 

بعضی با حق ب جانب غرغر کردن 

مامان بابا باید مراقب باشن بچه بد عادت نشه

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

عزیزم در مورد انسان صحبت میکنیم نه ربات...تصادف بچه اسی شاید فقط تو روحیه‌اش تاثیر گذاشته و باعث اخت ...

نه بچه اسی بنظرم چون تکذفرزندبوده خیلی بهش توجه شده یکم لوس باراومده والامنم دخترم 5سالش بودتصادف کردیم هیچ وقت حرفی نزداون دیگه بزرگ بودمن میگم ربطی به تصادف نداره 

چند سالشه گریم میکنه برا من فقط گریه بلده

وقتشو پر کن

چندتا خانواده خوب که همسن دخترت دارن پیدا کن

الان وقت شروع برنامه دهی به دخترته

با توجه به علاقه اش چند تا یا یکی یکی شروع کن کلاس ثبت نامش کن

اونجا دوست و رفیق هم پیدا می‌کنه

اولین کلاس هم سعی کن ورزش باشه از همه چی مهمتر ورزشه بعد موسیقی و هنر و الی آخر 

ببر باشگاهی کلاسی چیزی که از تنهایی در بیاد .زیاد پارک ببر

متاسفانه هیچ جا نمیریم بیشتر وقتها تو خونه ایم من خودمم شهر غریبم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

توالان 2سالگی یا3سالگیت یادته؟خیلی ربط داره یکم مطالعه کن🤭

آره من یادمه 

دقیقا یک سال و ۹ ماهه بودم خواهرم تو آتیش سوزی پاش سوخت قشنگ یادمه بردیم بیمارستان 

حتی یادمه دکتره چه شکلی بود 

سالی که اسیرای عراقی آورده بودن ایران و تو شهرها میگردوندن من قشنگ یادمه بغل مامانم بودم دستم مثل حالت شعار دادن می‌بردم بالا میگفتم مرگ مرگ مرگ مرگ 😆😆بابام از جبهه میومد کامل یادمه