2777
2789
عنوان

ی خانوم با سیاست جواب منو بده

289 بازدید | 44 پست

بچها خواهر شوهرم ازدواج کرده “ ما چند سال باهم قهر بودیم چون باهم کتک کاری کردیم اول بگم اون دست روم بلند کرد منم جوابشو دادم الان ازدواج کرده خواستگاری و عقد پنهانی کردن 

ی عقد رسمی و الکی منو گفتن … الان یکسالی میگذره تو بعضی مراسمشون دعوت شدم حالا مادرشوهرم ول کن نیست پاگشا کن 

به نظرتون پاگشا کنم ؟ ببنید اینکه مراسم هاشون دعوت شدم رفتم  دلیل بر این بود ک ترسیدم باز باعث دعوا بشه ولی واقعا دلی ناراحتم شما جای من بودین چکار میکردین 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

گذشته بین شما هرچی بوده زخمش هنوز هست و قابل انکار نیست

اینکه توی بعضی مراسم رفتی احساس میکنم اهل احترام و آرامش هستی نه اهل دعوا

اما پاگشا کردن فرق داره پاگشا یعنی دل و نیت صاف وقتی هنوز دلخور و ناراحتی، بهتره خودت رو مجبور نکنی احترام خانواده رو نگه دار ولی آرامش خودت رو هم فدای رسم و حرف مردم نکن

سیاست یعنی جایی که لازم باشه حضور داشته باشی باشی جایی هم که دلت نمی‌کشه با احترام کناره بگیری

این نظر شخصی من بود مطمئنم شما بهتر از من میدونی چیکار کنی من نظر دادم که شما اشکالمو بگیری عزیزم

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

عزیزم گذشته بین شما هرچی بوده زخمش هنوز هست و قابل انکار نیست اینکه توی بعضی مراسم رفتی احساس میکنم ...

تنها کسی ک حرفای دلمو اینجا نوشت شما بودی دقیقا ادم ارامشم 

از جنگ کردن خوشم نمیاد ولی واقعا من به خاطر دعوا تا پای طلاق رفتم 

روحیم داغون شده الان ک مجالس رفتم دائم میگن گذشت کن نمیفهمن چقدر من از درون آزار دیدم ! نه واقعا حرف دلی زدین …اول باید خودم بخام …مرسی ازت 🩷

تنها کسی ک حرفای دلمو اینجا نوشت شما بودی دقیقا ادم ارامشم از جنگ کردن خوشم نمیاد ولی واقعا من به خا ...

آبجی جون

حرفاتو خوندم و کامل حس کردم…

راست می‌گی

گذشت فقط وقتی آرامش بخشه که دل خود آدم بخواد نه وقتی همه فشار میارن من حس میکنم تو خیلی قوی‌ای که تا پای طلاق رفتی ولی هنوز ایستادی

من به انتخابت واقعا احترام کامل میزارم چون آرامش رو انتخاب کردی نه جنگ مطمئن باش خدا خودش دلِ داغونتو آروم می‌کنه فقط خودتو دوست داشته باش

حرفای آبجی کوچولوت ببخشید طولانی شد گل

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

آبجی جون حرفاتو خوندم و کامل حس کردم… راست می‌گی گذشت فقط وقتی آرامش بخشه که دل خود آدم بخواد نه وقت ...

مرسی مهربووووون 💛 مرسی ازت 💚 مرسی ک وقت گذاشتی حرفامو خوندی 🧡

بعد دعوا تو هنوزم رفت و امد داشتی باهاشون.اگ همون موقع بعد اون دعوایی ک افتاد کامل قطع ارتباط میکردی ...

ببین بعضی جاها ک باید جلوی مردم باشن دعوتم میکنن ک به فامیل بگن با عروسمون خوبیم ولی جاهای دیگ محل بهم نمیزارن 

من باهاشون خوبم ولی اونا ازم قایم میکنن 

بعد دعوا تو هنوزم رفت و امد داشتی باهاشون.اگ همون موقع بعد اون دعوایی ک افتاد کامل قطع ارتباط میکردی ...

الانم مثلا میخان بگن دختر ما دختر خوبیه مادرشوهرم میگ دعوت کن 

ک بگن دختر ما خوب بوده مشکل عروس بوده

ببین بعضی جاها ک باید جلوی مردم باشن دعوتم میکنن ک به فامیل بگن با عروسمون خوبیم ولی جاهای دیگ محل ب ...

اگ بعد اون دعوا هرجا ک میگفتن بیا نمی‌رفتی و کلا قهر بودی میشد دیگ پاگشا نکنی.

ولی تو بعد دعوا بازم ارتباط داشتی یعنی خودت اشتی بودی باهاشون.

اگ بعد اون دعوا هرجا ک میگفتن بیا نمی‌رفتی و کلا قهر بودی میشد دیگ پاگشا نکنی.ولی تو بعد دعوا بازم ا ...

اره همه حرف شمارو میزنن میگن دعوت کن “ دیگ گذشته ها گذشته