2777
2789
عنوان

ی خانوم با سیاست جواب منو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست
افرین “ دقیقا میگن همه جا اومد سر پاگشا قهر کرد از این دید نگاه نکرده بودم 😣چقدر به جا گفتی

اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه...در ثانی اگر همین حرف هم بزنن باز اونه ک دستش زیر ساطور توعه ک خونواده شوهرش میگن چرا داداشش هنوز دعوت نکرده خواهرش رو پاگشا کنه .... دست بالا با توعه!

گفتم تا وقتی مادرشوهرت مستقیم ب تو میگه دعوت کن اصلا نشنیده بگیر اما اگر شوهرت گفت بگو چند وقت زمان بده فکر کنم بعد بگو برام سخته اما بخاطر تو باشه. 

پذیرایی خفن هدیه نچندان مرسوم😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ک شوهرش بدونه مهمونی خرج داره دفعه دیگه بار نگه خواهرم بیاد😁 حالا میتونه خیلی هم خرج نکنه

میتونه از بیرون سفارش بده هم خرجش بیشتره هم اسی تو زحمت نمیفته...ولی لباس شیک رو موافقم..طلاهاشم بندازه خوب🤣🤣

نه دعوت نکن  ب مادر شوهرت بگو بیاد از من عذر خواهی کنه من دعوت کنم  نه اگه برای گذشت کردنه اون زندگی منو داشت داغون میکرد من خانمی کردم جلو خانواده شوهرش سرافرازش کردم اومدم  ..اگر  ک نه من وظیفه خودم رو ب جا اوردم

نه دعوت نکن ب مادر شوهرت بگو بیاد از من عذر خواهی کنه من دعوت کنم نه اگه برای گذشت کردنه اون زندگی ...

مرسی عزیزم از نظرت 😍💛

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

میتونه از بیرون سفارش بده هم خرجش بیشتره هم اسی تو زحمت نمیفته...ولی لباس شیک رو موافقم..طلاهاشم بند ...

😆😆😆چشم عزیزم دقیقا همه اینو پیشنهاد میدن ک لباس شیک بپوش راه برو ققط 😆😆

اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه...در ثانی اگر همین حرف هم بزنن باز اونه ک دستش زیر ساطور توعه ک خونواده ...

دقیقا دوتاشون بهم پیشنهاد دادن ولی من موندم که قبول کنم یا ن 😆

الان دوتاشون تو انتظارن 🫥😆مرسی همین درسته

نه چرا باید کسی که زخم بزرگی تو زندگیت رو ازش خوردی براش فداکاری کنی و همه چیز رو خوب جلوه بدی...اگر ...

فقط قیمه 🫠🤣🤣🤣🤣🤣

وای خدا کلی از دستتون خندیدم با نظرها 

دقیقا همه ی این پیشنهاد ها از مغزم میگذره 

اب و قیمه بزارم خب بدبختی خودمو نشون دادم 

میگن خونش دائم قیمه میخوره اینجا خودم زخم میخورم 

فقط قیمه 🫠🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا کلی از دستتون خندیدم با نظرها دقیقا همه ی این پیشنهاد ها از مغزم میگذره ...

نه بابا اتفاقا میفهمه ارزش برلش قائل نبودی و مجبور بودی

اما اینکه بیاد و قیمه بزاری جلوش هم حالشو گرفتی هم دهن شوهرت بسته میمونه که دعوت نکردی

وصل به یه مو