2777
2789
عنوان

به تظر شما مادر نمونه چه مادریه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 58 پست
شوهرم اصلا نمیذاره از خونه تنها بریم بیرون خودشم همیشه یا سرکاره یا حوصله نداره واسه همین همیشه خونه ...

حق داری منم دوست دارم چند ساعتی تنها باشم.بارداری سومم کلا روحیم بهم ریخته.همش عذاب وجدان ک چرا اینطوری شد چرا خدا اینکار بامن کرد.من نمیتونیتم صدم برای اون دوتا بزاشتم این یکی چرا دادی..من اصلا خیلی کم حوصله شدم کار خونه عصبیم میکنه.تو شرایط خیلی بد روحی قرار گرفتم .ی وقت میگم کاش میمردم راحت میشدم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه حسرت مادرهایی رو میخورم که بابچه هاشون رفتار خوب دارن

متاسفانه من شرایط زندگیم جوریه که بچه هامو میزنم چون دیگه روانی برام نمونده

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
حق داری منم دوست دارم چند ساعتی تنها باشم.بارداری سومم کلا روحیم بهم ریخته.همش عذاب وجدان ک چرا اینط ...

منم دقیقا حال روحیم همینه بعضی وقتا میگم کاش میشد مثل بازی های بچگی داد بزنم بگم استوپ من دیگه بازی نمیکنم تموم

مادر نمونه منم . یه پسر دارم. از شوهرم سیر سیرم. پسرم به شدت از بچگی با طلاق من مخالف بود. با این که ...

خداکنه پسرت این روزا یادش نره و قدر بدونه

خدا الهی بهت صبر و توان بده عزیزم

خداکنه پسرت این روزا یادش نره و قدر بدونهخدا الهی بهت صبر و توان بده عزیزم

ممنون عزیزم. 🫂

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

منم دقیقا حال روحیم همینه بعضی وقتا میگم کاش میشد مثل بازی های بچگی داد بزنم بگم استوپ من دیگه بازی ...

منی ک تحمل دیدم اون دوتا بچهام ندارم دلم تنهایی و سکوت و ارامش میخاد.این ک بیاد چ غلطی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منی ک تحمل دیدم اون دوتا بچهام ندارم دلم تنهایی و سکوت و ارامش میخاد.این ک بیاد چ غلطی کنم

ان شالله با اومدنش حالت رو خوب میکنه عزیزم اومدن بچه مثل اومدن بهار حال همه رو بهتر میکنه

ان شالله با اومدنش حالت رو خوب میکنه عزیزم اومدن بچه مثل اومدن بهار حال همه رو بهتر میکنه

اصلا بهتر نمی کنه .من دارم غصه میخورم..فشار روحی و جسمی زیادی بهم هست از همه جهت.دیابت بارداری .انقباضای زیاد.هیچکس ندارم کمکم باشه نمیدونم سزارین کنم طبیعی بیارم .درس و مشق اولی اصلا نمیدونم چطور این همه فشار تحمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا بهتر نمی کنه .من دارم غصه میخورم..فشار روحی و جسمی زیادی بهم هست از همه جهت.دیابت بارداری .انقب ...

الهی بگردم چقدر شرایط شما شبیه منه! منم سر بارداری سومم هرروز درد شدید داشتم و رسیدگی به بچه های دیگه واقعا خسته ام میکرد ولی توروخدا سعی کن آروم باشی عزیزم حالا این اتفاق افتاده و این روزها باید بگذره هرچی غصه بخوری سخت تر میگذره

شماهم مثل من تو شهر غریب هستی که میگی کمک نداری؟