2821
2789
عنوان

یه سوال خصوصی

263 بازدید | 13 پست

بچه ها روم نمیشه بگم😐 من مجردم بعد رابطه عم نداشتم اصلا پشه نر هم نمیذارم از کنارم رد شده

الان ی مدت ی بوی نامطبوع میومد ازم بااین وجود که بهداشتو رعایت میکردم

رفتم دکتر و این داستانا قرص عفونت داد

تاالان دارم میخورم ولی همونجوره

پریودمم ۲۰روزه عقب افتاده

نمیدونم چمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی سگگگگگگگگگ تو روحت که پشه نر رو هم بایکوت کردی 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

تغذیه هم تاثیر داره ..فست فود و سزخ کردنی نخور یه مدت

ماست خیلی خوبه زیاد بخور 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

یکیش استرس و اعصاب و بی تحرکی کلا قائدگی بهم میریزه و کم آبی بدنت و مشکلات هورمونی 

بوی نامطبوع از غذاهای ناسالم و کم آبی بدن و کلیه ها هم ربط داره 

لباس زیر تنگ نپوش و زود به زود عوض کن و با ژل شست و شو بشور خودت رو با صابون اصلا نشور 

من میزنم تاحالا نگرفتم ولی نمیدونم

من میزدم عفونت گرفتم رفتم دکتر گفتم من بهداشتمو واقعا کامل رعایت میکنم ازم پرسید چیزی میزنی به بیکینیت گفتم ارع عطر بیکینی

گفت به هیچ عنوان دیگه نباید بزنید بخاطر نمیدونم چی داره توشون باعث عفونت میشن

به جاش برام یه ژل بهداشتی نوشت که خیلی خوبه و اصولا اون ناحیه درسته بوی خوبی نداره ولی تغذیه خیلی تاثیر دارهههه روش 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من تو بارداری اینجوری شدم، گمونم هورمون هات تنظیم نیست.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز