2821
2789
عنوان

ما نسل مادران تنها هستیم 😔

549 بازدید | 65 پست

هرچند هنوز مادر نشدم ولی خیلی تنهام و فشار زیادی رومه. من هرروز غذا میپزم و به خودم و خونه میرسم کامل. اما خب ماهی یه بار آدم حالش خوب نیست و رو مود نیست و اون یه روز اگه غذا نپزم، گرسنه می مونیم و دعوا راه میوفته 😔

یعنی یه نفرو ندارم ماهی یه بار برام غذا بپزه بذاره جلوم که با لذت بخورم. شوهرم هم وقتی میپزه، بعدش کلی منت سرم میذاره و دعوا راه میندازه. 

خیلی تنهام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب غذا بخرید 

با شوهرت صحبت کن و براش توضیح بده که شما همسرش هستی و کلفت خونه که وظیفه داشته باشه هر روز غذا درست کنه اگرم غذا درست می کنی از لطفته وگرنه وظیفه ای نیست 

تا بدونه حق ندارند اگر غذا درست کرد منت بذاره

خوب غذا بخرید با شوهرت صحبت کن و براش توضیح بده که شما همسرش هستی و کلفت خونه که وظیفه داشته باشه هر ...

توضیح میدم ولی خب نمیفهمه

بیشتر اوقات هم جیبش خالیه و نمیتونیم از بیرون غذا بخریم

منم همینم

۲هفته پیش آنفولانزا گرفتیم خانوادگی.گلودرد و بدن درد شدید خیلی افتضاح

خلاصه....

با همون وضعم باید غذا میذاشتم و به بچه ۴سالم که اونم مریض شده بود رسیدگی میکردم.

تو اون روزا فهمیدم خیلی تنهام.

دقیقا هممون تنهاییم

جالبه من مادرم و مادرشوهرم جوون و سرحال هستن.

و خیلی هارو میبینم که مادراشون و پدراشون خیلی هواشونو دارن.

بعضیا مادراشون پیرن یا فوت شدن خب اون داستانش جداست.

ولی من مادرپدرم ماشاالله سرحالن ولی خب انگار ندارم.

چون جایی که نیاز داشتم بهشون کنارم نبودن

توضیح میدم ولی خب نمیفهمهبیشتر اوقات هم جیبش خالیه و نمیتونیم از بیرون غذا بخریم

خب حالا اگه مشکلت غذاس یه چند پرس فریز کن تو یخچال خورشت بزار یه مقدار کته درست کن غذای خوبم بخور :))) البته درک میکنم چی میگی ها:)))

2825
2823
2791
2779
2792