2777
2789

اوضاع احوالتون چطوره دوستان

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

داغون

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا اعصاب خوردیه ..پول نداریم بریم ..البته ی ماهه قطع رابطه کردیم مگه تو پارکینگ ببینم سلام کنم ...

چقد بد ایشالله کاراتون رو به راه بشه جدا بشید ازشون🥲❤️

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

خیلی برام جالبه امشب همسرم میگفت همکارش که آقا هستن گفته با خانواده ام تو یه ساختمون زندگی میکنیم چهار واحده دوتا از خواهرش و پدر مادرش و همکار همسرم بعد میگفت گفته با هم مشکلی نداریم ولی من به شوهرم گفتم غیر ممکنه مشکل نداشته باشن

خیلی برام جالبه امشب همسرم میگفت همکارش که آقا هستن گفته با خانواده ام تو یه ساختمون زندگی میکنیم چه ...

حآل بهم زن ترین نوع زندگی همینه واقعا مزخرفه 🤮