2777
2789
عنوان

دوست رفیقم رفت با رلش

113 بازدید | 13 پست

رفیق من ۴ سابه با یه نفره

دوستش رفته باهاش ۵ ماهه

و دوست اسکل من هنوزن عاشق پسره احمقه

دارم دیوونه میشم از دستش

حیف اون  و عشق قشنگش 

نباشه با این خیانتکار حروم شه اخه

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری باوجود خیانت هنوعاشقشه

منم بهش میگم

میگم این بی لیاقت وقتی با تو بود همزمان ۵ ماهم با دوس خیاناکارت بود

میگه باشه دیگه فک نمیکنم

ولی باز تا پسره رو میبینه  خنده از رو لبش نمیوفته و تا لحظه آخر نگاش میکنه

اخییی دوسش داره ولی بایدفراموشش کنه

آره خیلیم دوسش داره

بعد پسره خیلی هوله

اگه نبود نمیرفت با دوست رلش

خیلی سخته خیانت درد داره مدت ها آدم خودش رو با کسی که باهاش بهش خیانت شده مقایسه می‌کنه و دنبال علته که چرا رفت .. حتما دوستتون وابستگی داره.. سرزنش احساسش خوب نیست.. به حرفهایش گوش کن و بهش بگو که شرایطش رو درک می‌کنی ولی در کل منم مثل شما فکر میکنم بهترین راه فراموش کردنشه، برای فراموش کردن چون اون آدم اگه لیاقت داشت اصلا خیانت نمی‌کرد 

خیلی سخته خیانت درد داره مدت ها آدم خودش رو با کسی که باهاش بهش خیانت شده مقایسه می‌کنه و دنبال علته ...

کاملا حرفاتون منطقی و درست بود

ولی خوب

چاره ای جز فراموشی نداره

اون یه بی لیاقت بود که این ۴ سال رو به مسخره گرفتس رفیق من  چرا باید زجر بکشه و اون بیخیال

کاملا حرفاتون منطقی و درست بود ولی خوب چاره ای جز فراموشی نداره اون یه بی لیاقت بود که این ۴ سال رو ...

چون دیدم خوب میدونم، منم خیلی سعی کردم رفیقم فراموشش کنه پسره رو ولی به قول دوستان دله دیگه حالیش نمیشه .. اون پسره عین خیالش نیست چون کارش بازی دادنه .. اونوقت اون دختر بیچاره دلبسته شده.. بعضی وقتا میاد یاد آدم ولی خوب چاره ای هم نیست جز اینکه خیانتکار رو فراموش کرد .. فقط یکم سخته اما نشدنی نیست باید روی نقاط منفی پسره بیشتر تمرکز کنید تا کاملا متنفر بشه از پسره

چون دیدم خوب میدونم، منم خیلی سعی کردم رفیقم فراموشش کنه پسره رو ولی به قول دوستان دله دیگه حالیش نم ...

بله درسته

بهش گفتم بخدا یه بار دیگه بخوای خودتو بخاطر اون ناراحت کنی قید همه چیو میزنم و میرم باهاش دعوایی درست میکنم که نگو ابروشو میبرم😂😂 پیش مشتریاش