بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سخته خیانت درد داره مدت ها آدم خودش رو با کسی که باهاش بهش خیانت شده مقایسه میکنه و دنبال علته که چرا رفت .. حتما دوستتون وابستگی داره.. سرزنش احساسش خوب نیست.. به حرفهایش گوش کن و بهش بگو که شرایطش رو درک میکنی ولی در کل منم مثل شما فکر میکنم بهترین راه فراموش کردنشه، برای فراموش کردن چون اون آدم اگه لیاقت داشت اصلا خیانت نمیکرد
کاملا حرفاتون منطقی و درست بود ولی خوب چاره ای جز فراموشی نداره اون یه بی لیاقت بود که این ۴ سال رو ...
چون دیدم خوب میدونم، منم خیلی سعی کردم رفیقم فراموشش کنه پسره رو ولی به قول دوستان دله دیگه حالیش نمیشه .. اون پسره عین خیالش نیست چون کارش بازی دادنه .. اونوقت اون دختر بیچاره دلبسته شده.. بعضی وقتا میاد یاد آدم ولی خوب چاره ای هم نیست جز اینکه خیانتکار رو فراموش کرد .. فقط یکم سخته اما نشدنی نیست باید روی نقاط منفی پسره بیشتر تمرکز کنید تا کاملا متنفر بشه از پسره