2777
2789
عنوان

جاری حسود

141 بازدید | 8 پست

یه جاری دارم شدیدا به زندگی ما حسادت میکنه،شوهرش هم حتی همینطور.مدام با ما رقابت دارن در حالی که ما سرمون به زندگی خودمون گرمه.

هر موقع ما ماشین عوض کردیم و... بی دلیل برای من قیافه گرفته و قهر کرده.اصلا نمیتونه حتی تظاهر کنه.

شوهر منم اصرار داره باهاشون رفت و امد کنیم میگه خب برادرمه.

هر موقع میبینمش حالم بد میشه،خودخوری میکنم.چیکار کنم

جاری منم بعد اینکه خونه و ماشین عوض کردیم کلا صکقطع رابطه کرد باهامون

ولی اصلا برام مهم نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم جدیدا مقایسه گر شدم نسبت به زندگی دیگران حالم بده

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از وقتی دوره مزاج زندکی رفتم

و طبایع مختلف راشناختم

که هرکدام در کنار خوبیها، ی بدیهایی دارن

یکساله نه غیبت میکنم، نه فضاوت، چون بعضی طبایع حیود هستن، در کنارش کرم و مهربانن،جالبه نمیتونن حسادتشون هم پنهان کنن

ولی خوب خوبیهاشون هم خوبه

کلا خاصیت بعضی از جاریاست منم جاریام فقط نگاه میکنن بببین من چی خریدم برن تندی بخرن با این همشون وعص مالی خیلی خوبی هم دارن ولی نمیخرن تا بببینن من چیزی خریدم همشون باید برن بخرن نوبتی من عروس اخریم وقتی جهاز بردم بعد جهاز بردن من اومدن نگاه کردن هر چی بابام بهم داده بود اونا نداشتن رو رفتن خریدن