2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ادا در نیار

2362 بازدید | 25 پست

من و همسرم به خاطر یه تصمیم من موقتا جدا ازهم دوتا شهر جدا یعنی زندگی میکنیم. شوهرم سرما خورده از سرکار اومده بود شام نداشت. غذای محل کارش(بیمارستان) رو داشت میخورد چون محل زندگیش یه جوریه پیک غذا نمیبره که از بیرون بگیره.

خیلی ناراحت شدم براش واقعنی و دلم تنگ شده بود وتقعا تو ویدیوکال بغض کردم. گفت خودت این زندگی رو خواستی ادا در نیار

با خنده گفتا ولی خیلی سوزوند من رو عجیبب

از ته دلم دوستش دارم و دارم عذاب میکشم‌ این شکلی فکر میکنه درباره‌م

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب واسه چی جدا زندگی میکنید که چی بشه؟

من ادامه تحصیل بدپ تو دانشگاه خوب

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

می‌دونم مشکل دارین اگه مایل بودین من یه سوال راجب دندونم بپرسم شرایط ندارم برم دکتر

بپرسین

بپرسین

دندونم سالمه از رو اندازه سوزن سوراخ شد که لثه مدل دراومده ازاونجا تقریبا یکسال اززیر دندونم اندازه رگ بادکرده تا زیر چونم و...انگار رگ رفته تا زیرچونم اونجوری نمی‌دونم چیکارکنم اذیتم پولم ندارم برم دکتر بکشن چیکارکنم چه قرصی بخورم حداقل

کاربری تعلیق شده

یعنی چی متوجه نمیشم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

دندونم سالمه از رو اندازه سوزن سوراخ شد که لثه مدل دراومده ازاونجا تقریبا یکسال اززیر دندونم اندازه ...

یعنی لثه وارد دندون شده؟

یا از توی دندون یه بافت قرمز شبیه لثه در اومده؟

در هر صورت چاره‌ش عصب کشی دندونه

یعنی لثه وارد دندون شده؟یا از توی دندون یه بافت قرمز شبیه لثه در اومده؟در هر صورت چاره‌ش عصب کشی دند ...

نه ازتودتدون جای خالی که اندازه سوزن بود لثه در اومده اینیم که میگم سفت هست تازیرچونم و...که بقیش می‌ره تاگردنم دردش می‌زنه به گردنم و..میخام بکشمش ولی هنوز نمیتونم میترسم کیست بگیره کیستش برام دردسر بشه چه قرصی بخورم حداقل

کاربری تعلیق شده

تا کی این شرایط ادامه داره؟

سه سال

خب هفته ایی چند روز همدیگرو میبینید؟

هیچ روز خیلی دوریم امکان رفت و امد هفتگی نیست ولی اگر انتقالیم جور بشه میشه ۳ روز