2777
2789
عنوان

به نظر شما برای نسل جدید چی از همه مهم تره

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست
اینی اسکورت شوتی که گفتی چیه .یعنی بقیه رو گول میزنی ولی دنبال اهداف خودتی بعد یه سوال متوجه نمیشن د ...

نه 

اسکورت شوتی ی شغله😐

اره تقریبا درسام عالیه به جز ریاضی  و زبان

البته قراره اگر خدا بخواد برا پزشکی بخونم

ولی برای مدرک و پول دانشگاه نیاز به ی شغل دارم🤣

و اون شغل اسکورت شوتیه😂

اگر خدا بخواد ی مدت در کنار داروسازی اسکورت شوتی ها هم هستم

خانوادم برام در حد اندازه برام مهمن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

منم اخه درک نمیکنم . دوستات از زندگی چی میخوان باهات حرف میزنن چی براشون الویت هست

نمیدونم من خودم این وسط موندم😂

مثلا سر کلاس به دوستام میگم جلو استاد سرتون نزارید رو دسته صندلی بخوابید اگه خسته اید از کلاس برید بیرون استاد هم آدمه بالاخره ببینه گوش نمیدید حرفاشو ناراحت میشه

بعد میگن تو میترسی ازت نمره کم شه همچین حرفی میزنی

منم قبلا همینطور بودم ولی حس میکنم یه سری ارزش ها مثل احترام به دیگران و خودمون برای خیلی از هم نسلای من از بین رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اسکورت شوتی ی شغله😐اره تقریبا درسام عالیه به جز ریاضی و زبانالبته قراره اگر خدا بخواد برا پزشکی ...

میبینی حتی  شغلی که میگی رو نمی‌دونم  چیه . این شوها رو میبینم هی نگا میکنم هی دختر های کم سن مثل تو و کمی بالاتر رو میبینم بلکه درک کنم ولی انگار دنیاهای ما متفاوته . چالش عجیبی هست ‌ . ادم حس بیگانگی داره با نسل شما ‌ . 

تو خیلی واضح گفتی ولی من هم سن های تورو اینجوری نمی بینم یعنی حس میکنم همش ی چیزی میخوان که اصلا تو ...

دیگه روحیات هرکسی فرق داره

اونقدرا پیچیده نیستن و خواسته هاشون هم متناسب با نوع زندگی  و طرز فکرشونه

نمیدونم من خودم این وسط موندم😂مثلا سر کلاس به دوستام میگم جلو استاد سرتون نزارید رو دسته صندلی بخوا ...

اره بعد خانواده  چی . براشون مهمه؟

ی زمانی برا ماها خانواده خیلی مهم بود جون میدادیم سرش . الان  حس میکنم اینا اصلا خیلی براشون اهمیتی نداره خانواده 

دیگه روحیات هرکسی فرق دارهاونقدرا پیچیده نیستن و خواسته هاشون هم متناسب با نوع زندگی و طرز فکرشونه

نه برای من خیلی پیچیده ان 

تو خودتو میبینی میتونی درک کنی 

واقعا ما انگار از غار اومدیم بیرون هم سن هات رو میبینم چیزی ندارم بگم حرفی ندارم بگم . 

میبینی حتی شغلی که میگی رو نمی‌دونم چیه . این شوها رو میبینم هی نگا میکنم هی دختر های کم سن مثل تو ...

😐

محظ اطلاع 

فقط تا الان شاید من تنها از ی درصدی باشم که دنبال دوست پسر شوهر و این گوه بازیا نیستم 😐

هدف من مشخصه  و اینکه خودم بدونم کافیه

و منم از تو احساس عقب ماندگی میگیرم چون تو حتا نمیدونی اسکورت شوتی چیه😐

من مثل دخترای دور و اطراف همسنم نیستم که یا دنبال شوهر و شغل پز بده هستن یا دنبال خوشگذرونی زودگذر و دوست پسر بازی و با به قول خودت به فکر....

پس بهتره ی جاهایی نظز ندی 

فقط و فقط به فکر خودم و خوشگذرونی و عشق حالم ا نم نع از نوع چندش بازی های امروزی یا قدیمی به نحوه ای که خودم دوست دارم چون دنیا دروزه

نه کار بر جدیدم نه قدیم

نه برای من خیلی پیچیده ان تو خودتو میبینی میتونی درک کنی واقعا ما انگار از غار اومدیم بیرون هم سن ها ...

من خودمم بعضیاشونو میبینم برگام پاییز میشن😂مخصوصا دهه نودیا،آدم رسما شاخ در میاره با کاراشون

اره بعد خانواده چی . براشون مهمه؟ی زمانی برا ماها خانواده خیلی مهم بود جون میدادیم سرش . الان حس م ...

آدمای دور و بر من آره

یه مقدار قبول دارم خانواده ها تفاوت نسل ها رو متوجه نمیشن باعث مشکل میشه

ولی کسی هم که بخواد سر کوچک ترین مسئله ای جلو دیگران به خونوادش توهین کنه و زیر سوال ببردشون یه جای کارش میلنگه

نه برای من خیلی پیچیده ان تو خودتو میبینی میتونی درک کنی واقعا ما انگار از غار اومدیم بیرون هم سن ها ...

نمی‌دونم بعضیا به نسل ما میگن گودزیلا ولی خوب یه چیزی برای درک این نسل بگم اگه ما اولویتمون خودمونه و خود محوریم بخاطر شرایط زندگی هامونه که توی سختی ها هروقت برگشتیم خودمونو دیدیم پس یاد گرفتیم روی پای خودمون بایستیم و زیاد اهل تکیه نیستیم نسل ما به قول شما درک نشده .. خواستم فقط از هم نسلی هام دفاع کنم و بگم اونقدر ها هم که شما فکر میکنید نسل پیچیده ای نیستیم آدم بد همه جا و توی همه ی نسل ها پیدا میشه🙏

نسل ما یه شکل حرف زدن تهاجمی هم داره که تو نسل های قبل کمتر دیده میشه اینم انشالله به خاطر مشکلات زندگیه😂

ولی خب خیلی بهتر از چیزی هستیم که نسل های دیگه تو ذهنشون از ما ساختن و درموردمون گارد دارن