2777
2789
عنوان

به نظر شما برای نسل جدید چی از همه مهم تره

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست

من خودم ۱۵ سالمه 

تنها هدفم شاید مسخره باشه ولی آیدل شدن و میدونم بهش میرسم چون من کاملم و هیچی از بقیه کم ندارم

و مهاجرت و پولدار شدنه و اینکه همیشه با رفیقم ... بمونم تا آخر عمرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دهه نودی ها اصلا هیچی براشون مهم نیس هیچی هاااا

من همین متعجب ام میکنه  . اصلا اخه نمی فهمم ‌ اینا پس مثلا خودشون رو ده سال بعد تو کجا میبینن . اصلا تعریفشون  از خودشون چیه . واقعا فقط نگاه میکنم نمی فهمم

والا گاها که توخیابون می بینم احساس می کنم بعضیاشون هدف ندارن پسرای سن پایین سیگار به دست بعضی دخترا با سن کمشون... آدم اصلا می مون واقعا اینا می تونن چند سال دیگه پدر و مادر خوبی باشن حس مسئولیت داشته باشن

خب با این پول چه کنن .ما میگفتیم مثلا خونه ماشین اخه اینا اصلا انگار تو فاز زندگی تشکیل دادن چه شغلی ...

خونه مجردی لوازم آرایش . لباس . کفش . گوشی . وسایل فانتزی 

مهم تر از همه مهاجرت

من ۲۰ سالمه و اکثر هم نسلیای خودم رو درک نمیکنم متاسفانه و بعضی رفتارها برام منطقی نیستشاید مشکل از ...

منم اخه درک نمیکنم . دوستات از زندگی چی میخوان 

باهات حرف میزنن چی براشون الویت هست 

به نام خدا متولد ۸۹ هستم🤣هدفم رو به دیگران داروسازی و موفقیت😂هدف اصلیم اسکورت شوتی بچه های لرستان ...

اینی اسکورت شوتی که گفتی چیه .یعنی بقیه رو گول میزنی ولی دنبال اهداف خودتی 

بعد یه سوال متوجه نمیشن داری بازیشون میدی 

خانواده برات چقدر مهمه؟ 

خودم دهه هشتادی هستم در حال حاضر درس ولی خوب واقعا بین همسن هام میبینم یه چیز مشترکه بینمون استقلال هست حالا هرکس به یه نحوی به خاطر همین نسل ما با همین سن کم کلی ناخن کار ، میکاپ آرتیست ۱۸ ساله و حتی کمتر داره و دنبال اینن که حال خودشونو خوب کنن حالا به هر نحوی خوش گذرانی ، خرید و.

17 سالمهقبولی علوم پزشکی در آخر مهاجرت و یه زندگی آروم

تو خیلی واضح گفتی ولی من هم سن های تورو اینجوری نمی بینم یعنی حس میکنم همش ی چیزی  میخوان که اصلا تو ذهنم نمیگنجه . به نظرم عجیب ان 

من همین متعجب ام میکنه . اصلا اخه نمی فهمم ‌ اینا پس مثلا خودشون رو ده سال بعد تو کجا میبینن . اصلا ...

دهه نودی ها از ما دهه شصتی ها هم  مظلوم ترن اصلا نه مدرسه درست رفتن نه شرایط،جامعه درسته که بشه آینده بر اشون دید انگار توی قفسن دائم گوشی دستشونه توخونه به خاطر کرونا آلودگی کوفت و زهرمار