2777
2789

چقدر تایپ کردم بفرستم دیدم کلی کارامیکنی و بازاینجوریه

یا ببخشید دروغ میگی یا خانمت افسردگی یادمشکل دیگه ای داره

وگرنه زن اینقدزگر بفکروحرفش باشی اینجوری نمیکنه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم واقعا خودم موندم تواین بشر

سلام علیکم . اولا برای مشکلاتتون بهترین راه حل مشاور هست اگه جواب نداد میتونید با یک دوست یا اقوام که صمیمیت دارن با همسرتون صحبت کنید که مشکل شما رو بگن به همسرتون .

دوما شما میگید با همسرتون صحبت میکنید و .... ولی نوع صحبت خیلی مهمه ، طلبکارانه نبودن ، دلسوز بودن ، امن و مطمئن بودن . با صدای آروم و مهربون صحبت کردن و مهم ترینش واقعی بودن .

سوما اگه هیچ کودوم از این ها جواب نداد ، یه مدت واکنشی نشون ندید و زندگی عادی خودتون و داشته باشید و نشون بدید که رفتار و حرفای همسرتون براتون اهمییت نداره ، بعضی انسان ها وقتی محبت واقعی و توجه زیادی و میبینن متاسفانه به خودشون مغرور میشن و به قول معروف از خودشون درمیان .

نمیدونم واقعا خودم موندم تواین بشر

شاید افسردگی گرفتن؟

شما بخاطر بچه ها و حرمت زندگی مشترک چند سالتون یکم بیشتر صبوری کنید و دنبال ریشه این مشکلات و دلخوری و سرد شدن باشید

میفهمم سخته مشکلات بیرون خونه به اندازه کافی روح و روان آدم رو حامله میکنه و انرژی میگیره اما ما همه تلاش و زندگی میکنیم برای خانواده دیگه

یه مدت تمرکزتون رو بذارین رو احیای این رابطه با هر روش و قلقی که بلدین

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

خودش کادر بیمارستانه اونجام روانشناس هست گفتم میگه دیوونه خودتی ابجی دوتا دختر خوشگل ناز دارم به سرم ...

شاید از دیدد خودت داری محبت میکنی ولی برای اون اینطوری نیست مثلا من شوهرم پسرام رو خیلی دوس داره از دوس داشتن همش سربه سرشون میزاره و گازشو میگیره و کلی کاره دیگه منم که از دور میبینم واقعا اذیت میشن ولی اون میگه از دوس داشتنه

هییسسس تاپیک اسی ب حاشیه نبر از موضوع اصلی دور نکن

الان دیدم همزمان با چرت وپرتای ما، این ۷ صفحه رفته جلو😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای