2777
2789

پودره من میخورم تنبلیم رفع شده البته لاغر کردم پیاده روی دارم و خیلی چیزارو حذف کردم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من دونه ایی بهم میده الان دوره ی دومم اره 15 تا داد سری پیش برای رفع تنبلی الان برای اقدام برام نوشت تا ببینم خدا چی میخواد

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

یعنی با یه بسته خوب شدی؟هر روز یه ساشه میخوردی؟

اره 

خب گفتم ده کیلو کم کردم قند و شیرینی و حذف کردم روزی5 کیلونتر پیاده روی میکردم حدودا یکسال این کارارو انجام دادم من تخمدانام پر از کیستای ریز بود جفتس تنبلی داشت یه کیست 6 سانتی هم داشتم یساله دذ حال درمانم

من تنبلی تخمدانو حدود ۵ سال پیش با داروی گیاهی درمانش کردم...

سالی سه چهاربار فقط پریود میشدم ولی بعد اینا سریع خوب شد یک ماه بعدش افتاد رو روال تا الان.

هر شب یه لیوان عرق رازیانه

یه لیوان عرق بومادران

یه قاشق پر پر سیاهدونه درسته و عسل.

عسلش کوهی بود و اصل.

دقیقا از روز اتمام پریودم میخوردم تا ۱۰ روز

من که جواب گرفتم خواستی تستش کن.

البته پودر اینفولیکم خوردم روی من جواب نداد

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره خب گفتم ده کیلو کم کردم قند و شیرینی و حذف کردم روزی5 کیلونتر پیاده روی میکردم حدودا یکسال این ک ...

اسی منم مثل تو بودم همش پول دارو دادم اینا تا خدا خواستو با طب سنتی آشنا شدم بهم چندتا دارو داد کمتر یک ماه کیست هام برطرف شد هم عفونت داشتم هم تنبلی هم کیست همه اینا با یه نسخه از بین رفت و دقیقاً ماه بعد باردار شدم اگه خواستی امتحان کن 

به نظرت منم سه ماه بخورم جواب میگیرم؟مال من خفیفهبعد اینکه روزی یه ساشه میخوردی یا دوتا؟

کلا تنبلی تخمدان درمان نداره من چند سال درگیرشم تا دارو میخورم اوکیم ول کنم برميگرده پریود نمیشم پوستم خراب میشه موهای صورتم تند تند در میاد دارو میخورم خیلی بهترم من ویتامین هم زیاد میخورم بی تاثیر نیست

من پریود میشم منظمم میشم ولی موی زائد دراوردم و درد دارم

از علائم تنبلی همینه دیگه...

بهتر باشی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کلا تنبلی تخمدان درمان نداره من چند سال درگیرشم تا دارو میخورم اوکیم ول کنم برميگرده پریود نمیشم پوس ...

من ورزش رو شروع کردم یه سری قرص ویتامینه شروع کردم و رژیم البته من چاق نیستم متناسبه اندامه فقط چون استرس دارم اینطور شده

میخوام دمنوش هم بخورن