2777
2789
عنوان

برام معظلی شده این موضوع لطفا مشورت بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 23 پست

کلا من با هر بزرگتری باشم نه اینکه تعارف کنم و الکی باشه خودم زود عقب میشینم که ایشون بره جلو بشینه.مگه چندبار پیش میاد که کسی باهامون باشه منم عقب بشینم اتفاق وحشتناکی نمی افته !

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
جدا خیلی مهم نیس؟؟؟  آخه خیلی بعضی وقتا بهش فکر میکنم بس که خنگم

اصلا مهم نیست به نظر من.. ذهنتو واسه این چیزای بی ارزش درگیر نکن مردم چه مشکلات و درگیری ها که تو زندگیشون ندارن..

بیخیال بابا

تیکر تولد یکسالگی دخترم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بدون تعارف میرم صندلی عقب. چیزی از ادم کم نمیشه.خب اون ۶۰ سال سنشه زشته به نظر من.حتی در مور ...

چه با هم خخخخ

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

مادر شوهر من  زیاد تمایل به جلو نشستن نداره  تعارف میکنم ولی اکثرا عقب میشینه  

مامانم عاشق جلو نشستنه😁😁

اگه با یه خانواده ی دیگه باشیم  من عقب میشینم مردا جلو حتی یه وقتایی پسر برادر شوهرم که نو جوونه میاد من عقب میشینم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

من فقط بابا باشه می رم عقب می شینم یا یه همکار و دوست یا فامیل مرد.

خانم باشه چه مادر چه مادر شوهر چه دیگران خودم می شینم.

نمی دونم چرا ؟😆

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزيزم زن بايد بشينه كنار شوهرش چ معني ميده مادرشوهر بشينه جلو

اصلا هم بي احترامي نيس

من پدر و پدرشوهرم ميذارم جلو بشينن ولي هركسي ديگه باشه خودم ميشينم

حتي شوهرم دوس نداره كسي ديگه بشينه و بخوامم برم عقب خودش ميگه بشين جلو

من با پدرشوهرومادرشوهر سر جلو نشستن ماشین همیشه دعوا داریم

اونا منو هل میدن نه تو باید جلو بشینی منم کشون کشون که نه من عقب برم

راستش برام اهمیتی نداره کی جلو بشینه

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆