سلام دوستان،من 9 روز پیش انتقال جنین داشتم دوتا بلاست،دیروز دیگه طاقتم تموم شد بی بی چک زدم سریع خط انداخت ولی کمرنگ بود،امروز زدم اینحوری یه دقیقه بعدپررنگ شد،خیلی خوشحالم ولی چون بارداری قبلیم بچه م سقط شد و پوچ بود نگرانم ک این بارداریمم اونجوری بشه،نمیتونم از ته دل خوشحال باشم و ته دلم نگرانم،یکی یا دوتا باشن سالم باشن جنسیتشون هر چی باشه رو سرمون نگهشون میداریم فقط سالم بیان بغلم🥺❤بنظرتون دیگه مثبت؟چیکار کنم ک باور کنم باردارم❤😍 بیاین حرف بزنیم شما هم از تجربیاتتون بگید
نه اصلا اینجوری نیست،تخمک کشی واقعا درد داره ولی انتقال شاید دو دقیقه طول میکشه و مثل معاینه ساده ست ...
عزیزدلم انشاالله سالم وسلامت کوچولوهاتوبغل میگیری
یه سرچ بزن توگوگل شهیدسجادزبرجدی بهش متوسل شووبرای روحش صلوات وفاتحه بفرست هم خودت اروم شوهم انشاالله حاجت روابشی
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔