2777
2789

سلام دوستان،من 9 روز پیش انتقال جنین داشتم دوتا بلاست،دیروز دیگه طاقتم تموم شد بی بی چک زدم سریع خط انداخت ولی کمرنگ بود،امروز زدم اینحوری یه دقیقه بعدپررنگ شد،خیلی خوشحالم ولی چون بارداری قبلیم بچه م سقط شد و پوچ بود نگرانم ک این بارداریمم اونجوری بشه،نمیتونم از ته دل خوشحال باشم و ته دلم نگرانم،یکی یا دوتا باشن سالم باشن جنسیتشون هر چی باشه رو سرمون نگهشون میداریم فقط سالم بیان بغلم🥺❤بنظرتون دیگه مثبت؟چیکار کنم ک باور کنم باردارم❤😍 بیاین حرف بزنیم شما هم از تجربیاتتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکهه میتونم یه سوالی ازتون بپرسم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خوشحالی هاتو جار نزن اینجا هزاران چشم انتظار وجود داره که از پشت گوشی هم میتونن دلخوشی هاتو ازت بگیر ...

عزیزم من به خانواده مم نگفتم هنوز،به هیچکس نگفتم ای وی اف کردم فقط خودم و همسرم میدونیم بخاطر همین دوس دارم فقط با یکی حرف بزنم بخاطر همین گذاشتم

جونم

شماتوی تخمک کشی اذیت شدین؟من انقدرتوی تخمک کشی اذیت شدم که دیگه ازانتقال میترسم ونمیخام ادامه بدم انتقال سخته؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
شماتوی تخمک کشی اذیت شدین؟من انقدرتوی تخمک کشی اذیت شدم که دیگه ازانتقال میترسم ونمیخام ادامه بدم ان ...

عزیزم منم خیلی تخمک کشی اذیت شدم و درد داشتم،ولی انتقال واقعا هیچ دردی نداره مثل معاینه ساده ست،چند تا جنین تشکیل شد؟

عزیزم منم خیلی تخمک کشی اذیت شدم و درد داشتم،ولی انتقال واقعا هیچ دردی نداره مثل معاینه ساده ست،چند ...

ولی یه خانوم اونجامیگفت تخمک کشی دردنداره وانتقال سختتره منم خیلی ترسیدم 

۵تافولیکول دارم نمیدونم چندتاتشکیل بشه گفتن۱۰روزدیگه خبربگیر

عزیزم منم خیلی تخمک کشی اذیت شدم و درد داشتم،ولی انتقال واقعا هیچ دردی نداره مثل معاینه ساده ست،چند ...

ازداروهای انتقال وحشت دارم

ولی یه خانوم اونجامیگفت تخمک کشی دردنداره وانتقال سختتره منم خیلی ترسیدم ۵تافولیکول دارم نمیدونم چند ...

نه اصلا اینجوری نیست،تخمک کشی واقعا درد داره ولی انتقال شاید دو دقیقه طول میکشه و مثل معاینه ساده ست هیچ دردی نداره خیالت راحت،بامید خدا چند تا جنین عالی تشکیل بشه و با خیال راحت برو انتقال بده❤برای منم دعا این یکی سقط نشه نگرانم