2777
2789

یک دوست، دارم 

خودش ۳۱ سالشه و پزشک هستن 

خیلی‌ خوشگل و جذاب خوش استایل و بلند قد 

بعد ۲ ساله فکر و خیالش یک پسر شده 

جریان چیه ؟!

پسر تنهایی تو یک خونه بشدت زیبا و بزرگ ، تکمیل 

۳ طبقه تو محله خوب مرکز استانمان داره

خودش طبقه ۳ زندگی می‌کنه و دوتا طبقه خالی هستن 

دوتا ماشین خوب داره فکر کنم یک فیدیلیتی یک این کگ‌ امپو ..پسر خوشتیپ و جذابه. 

همیشه کت و شلوار مردانه یا لباس رسمی همیشه مرتب و شیک هستش.

حالا دوستم چون خیلی‌ پیگیر هست و خونه اشون ۲ کوچه با پسر فاصله داره آمار صفر تا صد پسر را از همه جا درآورده 

همسایه ها، دوستاش، آشناها دوستم تو پلیس ، ...

پسر با هیچکس تو رابطه نیست 

اهل به فساد کشیدن خونه اش و...این چیزها نیست 

خانواده پسر یک خانواده بشدت با آبرو و پراعتبار تو یک شهر کوچیک ۲۰ دقیقه شهرمان هستن.

پسر خیلی میره بهشون سر میزنه

پسر فقط ۵ تا رفیق داره که با آنها وقت میگذرونه

پسر خیلی خوش اخلاق و مهربانه به همه کمک می‌کنه همیشه مودب و باکلاس رفتار می‌کنه جوری که همه همسایه ها و کسب و کار های محله مثل مغازه دار، نانوایی، میوه فروشی ، رستوران، فست فودی...، غیره.بشدت دوسش دارن‌.

پسر اهل کار خیر هستش زیاد کمک می‌کنه .

برای نماز همیشه میره مسجد محله .

آدم سر به زیر، مودب، بی حاشیه ، سرش تو زندگی خودشه 

شغل پسر یک مغازه خیلی بزرگ و خوب و پرمشتری داره ولی زیاد نمیره کارگر و فروشنده داره

پسر اکثرا اوقات خونه است و تنها 

(اینا رو از طریق دوستم که ۲ ساله آمار صفر تا صد پسر رو درآورده فهمیدم) 

دوستم هرکاری می‌کنه مخ پسر بزنه هر برنامه و روشی 

فایده نداشته حتی در حدی نقشه های متعدد و زیاد که تصادف ساختگی انجام داد زد ماشین پسره و خود پسره یک مدت بخاطر مسائل ماشین، بیمارستان ...،تماس و پیام اینا داشتن اما دوستم گفت هیچ جوره راه و سیگنال نداده.

حتی دوستم دخترها دیگه فرستاده سراغش ببینه به اونا راه میده و پسر راه نداده..همه نوع دعانویس و طلسمی هم امتحان کرده شاید ۳۰۰ میلیون فقط خرج این چیزها کرده.

همه نوع دعا و دخیل تو مشهد ، کربلا ، امام زاده ها بسته و همه نوع نذری داده.

دوستم شب و روزش شده این پسر با اینکه دوستم خودش خیلی خاطرخواه داره و روز نیست خواستگار خوب نداشته باشه اما تمام فکرش شده این پسر 

بعد فکر نکنید بخاطر پول ، خانه ، ماشین پسره است

چون دوستم هم خواستگار های خیلی زیاد ثروتمندتری داره که دار و ندار پسر براشون پول خرده هم خواستگار های خیلی خوش‌تیپ تر و جذاب تر از پسر 

هم اینکه دوستم خودش خیلی خوشگله خیلی زیاد ، بلند قد و خوشتیپ همچنین پزشک، موفق ، تحصیل کرده ، درآمد بالاست

هم اینکه دوستم تنها دختره و دوتا داداش داره..پدر دوستم خودش ثروتمنده و بشدت چون تک دختره پدرش دوستش داره و همیشه همه چی براش خریده و همچنین ارثی که به دوستم میرسه چند برابر دارایی های الان پسره است.

خیلی‌ برام این موضوع عجیبه 

پسر چرا با این شرایط اینجور تنها زندگی می‌کنه 

دوستم چرا گیر داده به این 

من یک پرستار بخش مراقبت‌های ویژه خیلی مهربانم 🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من اگه جای دوستت بودم مستقیم با خود پسره مطرح میکردم ..تا تکلیفم مشخص شه تا کی میخواد علافش بش ...

منم بهش گفتم مستقیم بگو اما دوستم میگه 

مستقیم بگم با این شرایط که دیدم مطمئنم جواب نه میشنوم

و بعدش دیگه نقشه کشیدن فایده نداره و امیدم که با یک نقشه به دستش بیارم از بین می‌ره 

[QUOTE=] چون هنوز تو رابطه نرفتن هلاکشه [/QUOTE]

من همیشه خودم میگم دلیلش ۹۰ درصد اینکه دوستم از بچگی مورد توجه شدید بوده و همیشه خاطرخواه داشته

اما یکی بوده که به دل دوستم نشسته برعکس همه به دوستم اهمیت نمی‌ده

دلش گیره دیگه نمی‌تونه بی‌خیال شه.

دعانویس چی بود اون وسط رفته آخه.

شاید چون پسره تحویلش نمی‌گیره دوستتم خیلی برای خودش بزرگش کرده که خواستگاراش به چشمش نمیان ولی به هرحال زمان باید بگذره فکر نکنم شما بتونی کاری کنی

دلش گیره دیگه نمی‌تونه بی‌خیال شه. دعانویس چی بود اون وسط رفته آخه. شاید چون پسره تحویلش نمی‌گیرهد ...

دعانویس رفته چون به هر چیزی که یک درصد احتمال بده شاید کمکش کنه دل میبنده با اینکه اصلأ خرافاتی نیست بازم به دعانویس رفته چون می‌گفت یک درصد شاید راست بود

پسره میگی مذهبیه احتمال میدم دوستت مذهبی نیست و پوشش غیر مذهبی داره درسته؟ 

پسره اصلأ مذهبی نیست فقط نماز میخونه 

دوستم پوشش اصلا نامناسب نیست کاملا معمولی 

اصلأ لباس های جلب توجه کننده و آزاد نمی‌پوشه