2777
2789

من سنم داره بالا میره   بچه ندارم    یکبارهم حامله شدم ک نموند واسم    چه جوری کنار میاین با شرایطتون 

حی میکنم زندگی واسم تکراری شده 

نه شغلی  نه درسی    نه بچه ای 

شدم یک مصرف کننده ک ماه به ماه یه ماهیانه ای از شوهرش میگیره 

نمیدونم چی کار کنم     کسی مث من هس  

چی کار میکنین   با تنهاییتان   با حرف مردم که هی میپرسن چرا بچه نمیارین    با همه چی  چی کارمیکنین

همچین میگی سنم رفته بالا الان بپرسیم چند سالته میگی سی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ازهمه بهه مردم ربطی  نداره و زندگی خودته یه دفعه جوابشون رو بدی ساکت میشن 

دوم اینکه برو کلاس یا برید مسافرت  و اگر نی نی میخوای خب اقدام کن یا درمان رو شروع کن 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

۳۴ ساله .‌نخواستم. یه ماهه به این نتیجه رسیدم که میخوام دیگه نمیدونم کی بشه بعد یه سال اگر نشد میرم دکتر ولی الان نه . 

میگن خدا بهت بچه بده میخندم میگم خدانکنه تا بفهمن خودم نخواستم ولی خب زیاد تاثیری نداره فکر میکنن دروغ میگم

شاغلم اصلا نمیدونم بشه باید چطوری وقت بزارم براش 

۳۴ ساله .‌نخواستم. یه ماهه به این نتیجه رسیدم که میخوام دیگه نمیدونم کی بشه بعد یه سال اگر نشد میرم ...

نخواستن با نشدن فرق داره    ان شاالله برات به زودی اتفاق بیفته   اینو نگو مادرشدن از هزارتا شاغل بودن بهتره   خب راست گفتی دیگ تو هنوز یکماهه اقدام کردی   خودت نخواسته بودی      امیدوارم تجربه کنی  کسایی ک شدن میگن خیییلی حس قشنگیه 

نخواستن با نشدن فرق داره ان شاالله برات به زودی اتفاق بیفته اینو نگو مادرشدن از هزارتا شاغل بود ...

اره راست میگی نخواستن با نشدن فرق داره . اما زندگی بهم ثابت کرده نباید چیزی رو زوری بخوای اینطوری غیر از این بعد زندگیت بقیه ی ابعادش رو هم از دست میدی. چشم باز میکنی میبینی به خاطر نبود یه نعمت بقیه ی نعمت ها ر و هم از دست دادی