2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب راجبه شوهرم فهمیدم😡

1574 بازدید | 31 پست

همیشه ساپورتم میکنه ک درس بخونم، نگران امتحانام میشه، دوس داره استاد دانشگا شم

ولی امروز.... یه جایی کار گیر اوردم

حقوق آنچنانی هم نداره؛ ب شوهرم گفتم، خ غیر مستقیم گف نگرانه از استقلال مالی داشتن من

تناقض عجیبی نیس؟؟😐

خودش کمک میکنه درس بخونم خودشم نگرانه ب هم ریختن کانون گرم خانواده با استقلال منه😑

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

مردا با كار خانم مشكل دارن البته بعضياشون ولي همونا با درس خوندن مشكلي ندارن اينو زياد ديدم مثالش شوهر خود من :( 

با درس مشكلي نداره ها حتي يكي از معياراش اين بود كه پزشكي دوست نداشت

زنشو دوست نداشت تو بيمارستان كار كنه ولي به من ميگه برو پزشكي بخون يا داروسازي بخون ولي كار نميزاره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسه فخر بفروشی یا بزاری بری 😑

یعنی میخواد تا ابد وابستش باشم؟ این ینی چی؟ ینی برده داری؟؟؟

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

مرده دگ درکت میکنم شوهرمنم اینجوریه

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
مردا با كار خانم مشكل دارن البته بعضياشون ولي همونا با درس خوندن مشكلي ندارن اينو زياد ديدم مثالش شو ...

عجببب

اخه شوهر من همش تو فکر استاد دانشگا شدن منه

امروز چش بود؟

البتههههه

اگ کار کنم دیگ نمیتونه تهدیدم کنه

چون هر وخ دعوا میکنیم گوشیمو میگیره و میگه تو لیاقت زندگی خوبو نداری😒

مثل شوهرمن رانندگي يادم ميده اما ميگه كاش يادنگيري  ميگم آخه براچي ميگه فقط تو ماشين باهامي اگه اونم يادبگيري ديگه كلا ميري براخودت   نميدونم چرااينطوري فكرميكنن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
مرده دگ درکت میکنم شوهرمنم اینجوریه

مریضن😒

خب منم همسرم همیشه پشتم بوده برای ادامه دادن درسم ولی موافق کار کردنم نیست خودمم تمایلی ندارم.به نظر ...

اخه تمایل داس

دوس داش استاد دانشگا شم

منم شوهرم خیلی دوست داره من برم ادامه تحصیل بدم و برم سرکار اما بعضی وقتا خسته میشم که کارای خونمم باید بکنم میگم نمیرم  میگه ن برو از طرفی ام خونه بهم ریخته باشه دعوام میکنه.

تازگیا فهمیدم با سرکار رفتنم پز میده

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
منم شوهرم خیلی دوست داره من برم ادامه تحصیل بدم و برم سرکار اما بعضی وقتا خسته میشم که کارای خونمم ب ...

جدی؟

جالبه

بین مدرن شدن و سنتی بودن گیر افتادن

مریضن😒

آره بشدت  ینی شب یه حرفی میزنن صب ک پامیشن اونحرفی زدنو کتمان میکنن منم‌شوهرم میگف برو ارشد بده بعد ترم آخر ک ناخواسته بارداربشم نذاش برم گف چه درسی چه کشکی

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
جدی؟ جالبه بین مدرن شدن و سنتی بودن گیر افتادن

اره والا چون پدرشوهرم مخالف رفتن زن سرکاره خودش هم از طرفی خرجی خونه میمونه و میدونه من زنده ام به سرکار و اگه نرم الکی مدام غرش میزنم برای همین نمیدونه چ کنه 

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
آره بشدت  ینی شب یه حرفی میزنن صب ک پامیشن اونحرفی زدنو کتمان میکنن منم‌شوهرم میگف برو ارشد بده ...

عح شوهر منم دمدمی مزاجه

شب میخابه صب پا میشه حرفش عوض میشه

هیچوختم دمدمی بودنشو گردن نمیگیره، میگه تو باعث تغییر رفتارمی