مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5005 عنوان امروز خالم اومده بود اینجا بعد مادرشوهرم میگه 262 بازدید | 23 پست چرا به منم نگفتی بیام پیششون درصورتی که من خالمم دعوت نکردم اصلا خودش زنگ زد گفت میخام بیام خونه مادرشوهرم با ماشین نیم ساعت با ما دوره باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) 1404/09/10 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mnbvcxzn عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 859 خب مادرشوهرت از کجا میدونه خالت اومده خونه تو واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16467 ها؟!🫨😵💫 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5005 خب مادرشوهرت از کجا میدونه خالت اومده خونه تو الان زنگ زده بود گفت چیکار میکنید گفتم خالم اومده بعد میگه چرا به من نگفتی دیشب هم بهش گفتم خالم شاید بیاد باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
sm_te عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 24290 باید میگفتی اخی عزیزمنمیدونستم دوست دارید ببنید شون وگرنه حتما خبرتون میکردم از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بانوزلیخا55 عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 9915 میگفتی خودش اومده بعد به مادرشوهرت چه ربطی داره کی خونتون اومده فضوله؟؟ جیش تو این زندگی😒
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5005 ها؟!🫨😵💫 😂😂😂 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24976 ربط مادرشوهرت با خاله ت چیه آخه؟؟فامیلن؟ خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5005 باید میگفتی اخی عزیزمنمیدونستم دوست دارید ببنید شون وگرنه حتما خبرتون میکردم چی بگم والااا من هیچی نگفتم باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24976 الان زنگ زده بود گفت چیکار میکنید گفتم خالم اومده بعد میگه چرا به من نگفتی دیشب هم بهش گفتم خالم شای ... هر روز داری بهش گزارش میدی ؟؟؟ کی میاد کی میره!!! خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5005 میگفتی خودش اومده بعد به مادرشوهرت چه ربطی داره کی خونتون اومده فضوله؟؟ زنگ میزنه میخواد از همچی سردربیاره😐😂 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
mnbvcxzn عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 859 الان زنگ زده بود گفت چیکار میکنید گفتم خالم اومده بعد میگه چرا به من نگفتی دیشب هم بهش گفتم خالم شای ... عزیزم یاد بگیر تمام امور زندگیتو برا مادرشوهر تعریف نکنی . واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
مامان_دو_دختر_سابق عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1626 خاله ام با مادرشوهرم ؟ جایی همدیگه رو ببینن سلام علیک و احوالپرسی میکنن ولی با مادرشوهرم نسبتی نداره که بخواد مشتاق دیدارش باشه. مگه اینکه با هم دوست باشن خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5005 ربط مادرشوهرت با خاله ت چیه آخه؟؟فامیلن؟ نه اصلا فامیل نیستن کاملا غریبه😐 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
بانوزلیخا55 عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 9915 زنگ میزنه میخواد از همچی سردربیاره😐😂 بهش امار نده کم کم تو زندگیت دخالت میکنه جیش تو این زندگی😒