2777
2789
عنوان

امروز خالم اومده بود اینجا بعد مادرشوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست
هر روز داری بهش گزارش میدی ؟؟؟ کی میاد کی میره!!!

بابا دیشبم از دهنم پرید گفتم خالم شاید بیاد بعد خالم خونم نشسته بود زنگ میزد در این حد پیگیر !!!!

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

عزیزم یاد بگیر تمام امور زندگیتو برا مادرشوهر تعریف نکنی .

اره واقعااا از دهنم درومد وگرنه نمیدونست

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاله ام با مادرشوهرم ؟ جایی همدیگه رو ببینن سلام علیک و احوالپرسی میکنن ولی با مادرشوهرم نسبتی ندار ...

اینام دوست نیستن ربطی ندارن بهم 

فقط خالمو خونه مامانم اینا میبینه 

۲ ماهه ازدواج کردم

‌کاملا معلومه

ببین اصلا از اینکه روزا کجا رفتی چی خریدی کی اومد و... چیزی نگو

وقتی مهمون داری تماس میگیره مجزور نیستی همون لحظه جواب بدی.بعدا میگی متوجه گوشی نشوم

کاملا هم خوش برخورد و محترمانه باش باهاش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
‌کاملا معلومهببین اصلا از اینکه روزا کجا رفتی چی خریدی کی اومد و... چیزی نگووقتی مهمون داری تماس میگ ...

باورت میشه همین امروز زنگ زد من پیش مهمونا بودم وقتی رفتن بهش زنگ زدم با یه لحن طلبکار گفت چقد زود زنگ زدی !!!!!

باورت میشه همین امروز زنگ زد من پیش مهمونا بودم وقتی رفتن بهش زنگ زدم با یه لحن طلبکار گفت چقد زود ز ...

بگههه 

نذار کنترلت کنه

کاملا عادی خونسرد صحبت کن اصلا انگار اون جمله رو نشنیدی.  از الان هرطور رفتار کنی یه عمر امون طور باهات رفتار می کنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.