2777
2789
عنوان

مورد احساسی

103 بازدید | 17 پست

من از یه نفر خوشم میاد ولی فقط اینستاگرام همو داریم،  به نظرم طرفم ازمن خوشش اومده تو دایرکت پست میفرسته و وویس میده ..صحبت میکنه ولی نمیدونم چرا شمارمو نخواسته .. خیلی صمیمی صحبت نمی‌کنیم ، دوستانه و رسمی تقریبا 

حدود دو ماهه یه بارم همو دیدیم 

حالا من لجم گرفت خواستم دلش تنگ شه ، پیامی که دایرکت فرستاده باز نکردم و هیچ استوری نمیذارم و پستی رو لایک نمیکنم ، ببینم اصلا میگه این کجا رفت چی شد؟! به نظرتونبدتر رابطه سرد میشه یا ممکنه تلنگر بخوره که جرا شمارشو نگرفتم 

مسخره نکنید لطفا من خوشم میاد ازش ولی نمیدونم چجوری جذبش کنم ..

چند وقته باهمید تو اینستا

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه قراره وابسته شده باشه حتما شده

یکی دو روز صبر کن

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

نمیشه که هیچی نشده بیاد شمارت و بگیره 😐اون  حسی که تو بش داری و نمیدونه که همینطور بیاد بگه شماره بده 

در ضمن بااین کاری که تو کردی اون فک می کنه تو خوشت ازش نمیاد که محل نمیزاری 

بعضیا میگن باید بی محلی کنی ولی بی محلی فقط باعث سردی رابطه میشه باید تعادل داشته باشی همین

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

نمیشه که هیچی نشده بیاد شمارت و بگیره 😐اون حسی که تو بش داری و نمیدونه که همینطور بیاد بگه شماره ب ...

اره یه بار وسطمکالمه کاری، چند کلمه خواست احساسی بنویسه زود جنع کرد ، منم به روی خودم نیاوردم 

ولی همش از قرار دوباره و دیدن همدیگه صحبت میکنه که دوباره ببینیم همو 

من میخوام دو ماه اینا نباشم ، ببینم راهی پیدا میکنه 

خب اگه قراره وابسته شده باشه حتما شدهیکی دو روز صبر کن

همش از قرار دوباره حرف میزد ..نمیدونم حتما خوشش اومده یا احتمالا با همه دخترا همینطوره ...واقعا نمیدونم

به نظرت دو ماه اینا فعالیت نکنم تو اینستاگرام ببینم راهی پیدا میکنه

همش از قرار دوباره حرف میزد ..نمیدونم حتما خوشش اومده یا احتمالا با همه دخترا همینطوره ...واقعا نمید ...

دو ماه زیاده دوسه روز بسه اگه قرار باشه نشون بده نهایت یه هفته

دو ماه زیاده دوسه روز بسه اگه قرار باشه نشون بده نهایت یه هفته

بآسه عزیزم 

بعد بهش بگم چرا نبودم؟ مثلا دستم تو باشگاه آسیب دیده بود؟ یا گوشیم شکسته بود ! به نظرت چی بگم؟