2777
2789
عنوان

تا حالا مامان بدغذا دیدین

189 بازدید | 25 پست

اگه ندیدین بگین من فرضیه مو بگم که چرا هیچ مامانی بدغذا نیست😁

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرضیه اتو بگو حالا

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من با خودم میگفتم چون مامانا خودشون آشپزی میکنن و گاهی حوصله ندارن حتی شده غذای ساده هم میخورن..

همونطور که اعتقاد دارن سوپ غذاست😁

هم اینکه خانما تو دوران بارداری وشیرینی ممکنه خیلی چیزا هوس کنن که قبلا ازش متنفر بودن و ذائقه شون تغییر کنه

ولی مردا اینطور نیستن🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم از بچه هام بد غذا ترم ولی جلوشون نشان نمی‌دم مثلا میگم گوشت برای معدم خوب نیست

,همون میخواستم بپرسم مامان بد غذا چجور بچه هاشون توجیح میکنه🤣

بچه هاتون چی؟اونا خوش خوراکن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40