2777
2789

همسرم میگه اجازه نداری واسه کسی بفرستی میگه فعلن نفرست برا کسی حتی خواهر خودم 

چی بگم به همه آخه 🥲

خوب عکسشو بده😍

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت چرا میگه نفرست؟؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

شما مادر اون فرزندید، اگه دوست دارید برای بقیه بفرستید 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

حالا بچه ی چند روزه رو عکس نفرستی چیزی میشه؟

من خودم خوشم نمیاد..فعلا صبر کن یکم جون بگیره بعد.

خواهرتم اگه خودش دیده بچه رو دیگه عکس میخواد چیکار؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

حالا بچه ی چند روزه رو عکس نفرستی چیزی میشه؟من خودم خوشم نمیاد..فعلا صبر کن یکم جون بگیره بعد.خواهرت ...

همسرم هم همین و میگه 

میگه نفرست تا جون بگیره

منظورم خواهر همسرم هست من خواهد ندارم 

همسرم هم همین و میگه میگه نفرست تا جون بگیرهمنظورم خواهر همسرم هست من خواهد ندارم

برا اون که اصلا فعلا نفرست😁

بذار یه دوماهش بشه بعد...

کلا نذار زیاد از بچت عکس بگیرن یجوریه جالب نیست اصلا...

همش دست به دست میشه دور از جون چشم هم میخوره!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همسرم هم همین و میگه میگه نفرست تا جون بگیرهمنظورم خواهر همسرم هست من خواهد ندارم

مبارک باشه گلی کاش برای ما بزاری ببینیمش اسم دخترت چیشد آخر

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی